FOTO: Marija Jovanić
Teško bolesna (šizofrenija), s mužem i 2 male djece živjeli smo od suprugove mirovine koju je ostvario kao branitelj. Uvijek smo se muž i ja molili za moje zdravlje. Jedne je nedjelje suprug na radiju čuo za hodočašće u Svetu Zemlju. Iako teško bolesna, otišla sam. Došavši na Isusov grob zamolila sam Ga da me ozdravi. Nakon povratka kući, liječnik psihijatar rekao mi je da će me izliječiti novom injekcijom. Nisam mu povjerovala. Nakon dva tjedna potpuno sam ozdravila. Od tog je dana prošlo punih 12 godina a ja i dalje primam terapiju injekcijama. U tih 12 godina prošla sam puno tuge, veselja, stresa i svega ostalog što život nosi ali bolest se nikada više nije vratila. Mene je Isus moj, kako Ga od milja zovem, Nazarećanin, ozdravio.
Danas radim kao njegovateljica, vodim svoju kućnu radinost, zdrava sam žena i majka, svi se uzdaju u moju pomoć kao da nikad nisam ni bila bolesna. Kada im i kažem da sam nekad i bila oni se se smiju i ne vjeruju mi.
Zato braćo i sestre moje, ono što Krist Isus daje vazda traje i tražite od Nazarećanina a ne od ljudi, a za uzvrat niste ništa dužni nikome. Ovo je moj život i istina je što svjedočim…ako nekome pomogne nisam ja pomogla nego moj Nazarećanin.
FOTO: Marija Jovanić
FOTO: Marija Jovanić
FOTO: Marija Jovanić
FOTO: Marija Jovanić
FOTO: Marija Jovanić
FOTO: Marija Jovanić

Marija Jovanić
PODIJELI