Ulovila sam par min da se javim, danima ne stignem na fb. Preko dana sam diljem lijepe naše, prekrasne Banovine. Navečer odgovaram, dogovaram za sutra.
Možda će vam čudno zvučati, sretna sam i srce mi je puno unatoč katastrofi. Kad vas sve vidim, kad vas srećem po našim selima, toliko divnih ljudi, koje prvi put vidim, a kao da se znamo godinama.
S druge strane, ti divni ljudi koji nas dočekuju ispred svojih domova. Već smo svi prijatelji, grlimo se (preboljela covid ), razmjenjujemo brojeve, dogovaramo roštiljee na proljećee
Mladi koji su iz cijele Hrvatskes namaa po terenu su predivni, njihova mladost daje nam nadu za bolje sutra.
Nasi divni iseljenici rade čudaa za nasu Banovinu HVALA VAM. Hvala mojimUskopojasnimaa koji nampomažu.
HVALA CIJELOM SVIJETU iako je naizgled veliki u biti je mali jer smo svi zajedno.
Moja najveća želja je da Bog napravi da ovo zajedništvoo potraje vječnoo.
Svi vi kojipišete oprostite što kasno odgovaram jer preko dana samo odgovaram na pozive kad ima signala a navečer pokušavam odgovoriti na poruke. Molim vas ako je nešto važnoo i bitno zovite me, ako trebate bilo što molim vas javite jer tu smo za vas, bilo sto da je u pitanju i bilo gdje.
Stavit ćuu samo par slikica za vas koji ste srcem s namaa da vidite iako nesrećaa na našim licima je osmjeh u srcima ljubav jednih za druge.
SVE VAS VOLIM, SVI STE MOJA BRACA I SESTRE ZATO NE SRAMITE SE I DOPUSTITE DA VAM POMOGNEMO.
0993617788 🇭🇷

FOTO: Luca Gašpar Šako
FOTO: Luca Gašpar Šako
FOTO: Luca Gašpar Šako
FOTO: Luca Gašpar Šako
FOTO: Luca Gašpar Šako
FOTO: Luca Gašpar Šako
FOTO: Luca Gašpar Šako

 

Luca Gašpar Šako

 

 

Vaše obavijesti vezanu za pomoć stradalima u potresu na Banovini možete poslati ne email [email protected] i vaš oglas ćemo objaviti na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT.

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI