Autor: PUT,ISTINA I ŽIVOT
 
Hvala Ti Isuse što si danas usprkos svim mojim životnim poteškoćama ulio radost u moje srce.Kako je lijep osjećaj osjetiti umjesto gorčine radost.Nema većeg bogatstva od onog poklonjenog životnog trenutka kada se naše srce raduje u Gospodinu.Hvala Ti Isuse jer me štitiš,braniš od napada zloga.Osjećam se tako sigurno i radosno.Hvala Ti jer sam svaku sekundu svoga života,svoju prošlost,sadašnjost i budućnost prepustio Tebi.Hvala Ti na svim Tvojim svetim iznenađenjima s kojima si me obradovao.Znam da si mi pripremio puno toga lijepoga zato iz dubine srca Ti želim reći : Hvala Ti Isuse! Hvala Ti Isuse jer ćeš mi srce ispuniti trajnom radošću.Sva prokletstva u mome životu pretvaraš u blagoslov,sve tuge pretvaraš u radost,sve minuse pretvaraš u pluseve i Hvala Ti jer znam i nesumnjam u ono najljepše što si mi priredio,radosno i sveto iznenađenje…ISUSE,HVALA TI!
 

 

 

 

 

 

 Facebook: https://www.facebook.com/

 

 

 

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI