Interliber – Kršćanska Sadašnjost – vodič kroz popuste knjiga

234

Knjige u pola cijene

KS-ov vodič kroz popuste knjiga kršćanskog nadahnuća na Interliberu i online!

 

Mnogima omiljeni sajam knjiga, Interliber, ponovno se održava nakon jednogodišnje stanke, „pojačan“ ovoga puta i istovrijednim popustima u knjižarama i web knjižarama. Kršćanska sadašnjost na svojem je štandu u 5. paviljonu Zagrebačkoga Velesajma ove godine uvela i nekoliko novosti i iznenađenja za posjetitelje koji na velikom ekranu unutar štanda mogu prelistavati eIzdanja mnogih knjiga koje su dostupne u njihovoj novoj aplikaciji eKS. Osim toga, svaki posjetitelj štanda kući može ponijeti prigodnu misao u obliku maloga svitka, citat iz neke od KS-ovih knjiga, a posjetitelje očekuju i letci na temelju kojih na dar mogu dobiti jednu eKnjigu, kao i eKanu, kršćansku obiteljsku reviju koja izlazi u tiskanom i digitalnom obliku.

Popusti se ove godine kreću od 20 % na nova izdanja, 25 % na Biblije, pa sve do 70 % na sve ostalo – a vrijeme i u web knjižari (s besplatnom poštarinom za kupnje iznad 199 kn), u knjižarama (u Zagrebu, Karlovcu, Mariji Bistrici, Zadru, Splitu i Osijeku), jednako kao i na štandu Interlibera. U nastavku izdvajamo nekoliko istaknutih knjiga koje ove godine vrijedi potražiti po sjajnim cijenama.

Među naslovima sniženima 70 % našle su se mnoge vrijedne knjige, od kojih izdvajamo nekoliko:

 1. Biblijsko-teološki pabirci o Isusu Kristu (Adalbert Rebić). Što znamo o Isusu? Je li imao braće i sestara, je li znao da je on Božji Sin…? Možemo li i nakon objavljivanja rezultata jedne arheološke ekspedicije koja tvrdi da je pronašla grob s Isusovim kostima i dalje vjerovati da je naš Gospodin uskrsnuo? Poznati bibličar u ovoj knjizi brižljivo propituje sve vidove povijesnoga života Isusa Krista, oslanjajući se na evanđelja, ali ne ignorirajući ni plodove povijesnih i literarnih istraživanja. (65 kn = 19,50 kn)
 2. Pisma Bogu (prir. René Guitton). Više no uzbudljivo bit će ovo štivo svakome tko se iskreno zanima za osobna iskustva i iskaze koje je stotinu različitih autora, na poticaj priređivača ove knjige, napisalo kao osobno pismo Bogu. Među njima ima katolika, pravoslavaca, protestanata, Židova, muslimana, bahaista i budista. Svima im je zajedničko priznanje da Bog jest, da čovjek nastaje, živi i nestaje u ovisnosti o njemu. (110 kn = 33 kn)
 3. Praktični biblijski leksikon (Anton Grabner-Haider). Knjiga na 491 stranici mješavina je radne knjige i leksikona: kao leksikon donosi najvažnije biblijske pojmove, realije i biblijskoteološke riječi; kao radna knjiga pruža pojmove koji služe razumijevanju ili daljnjem tumačenju Biblije. (270 kn = 81 kn)

Mnoštvo naslova sniženo je 50 %, od dječjih do teoloških, katehetskih, a iz te kategorije izdvajamo sljedeće naslove:

 1. Ivan Pavao II. Tajna Karola Wojtyle (Andreas Englisch). Sjajna knjiga koja će čitatelju približiti Ivana Pavla II. u brojnim situacijama, detaljima iz svakidašnjeg života, ali i u povijesno važnim trenutcima iz perspektive autora koji ga je kao novinski izvjestitelj u Vatikanu i na putovanjima pratio čak 18 godina. (100 kn = 50 kn)
 2. Duhovni spisi (Sv. Ljudevit Marija Grignion Monfortski). Duhovnost sv. Ljudevita Grigniona Montfortskog dio je KS-ove biblioteke Kršćanski klasici. U ovoj knjizi pripremljeno je šest glavnih djela sv. Ljudevita: Marijina tajna; Rasprava o pravoj pobožnosti prema Presvetoj Djevici, Ljubav Vječne Mudrosti, Čudesna tajna svete Krunice za obratiti se i spasiti se; Pismo prijateljima križa i Goruća molitva. (140 kn = 70 kn)
 3. Sveti Pavao kao pisac (Viktor Burić). Knjiga donosi pravo obogaćenje teološke i egzegetske misli u nas, a prati Pavlov život, Pavlov nauk (Potreba otkupljenja, Otkupljenje, Osoba Otkupiteljeva, Vjera, Moral Pavlov, Mistični Krist, Kršćanska obitelj …) te Pavlove poslanice. (80 kn = 40 kn)

Popusti 20 % 30 %

Tijekom ovogodišnjeg Interlibera prava je prilika nabaviti i neke od novih naslova koji su sniženi 20 %, ili pak vrijedne istaknute naslove popust onih Fabricea Hadjadja, pape Franje, Benedikta XVI., ili pak popularnih knjiga Odilona Singboa, Tomislava Ivančića, Antona Tamaruta, Tončija Matulića i mnogih drugih. Iz te kategorije izdvajamo nekoliko naslova:

 1. Samo jedna Crkva (Papa Franjo – Benedikt XVI.). Ova knjiga donosi usporedne glasove dvojice papa, pape Franje i pape u miru Benedikta, o ključnim temama Crkve i učiteljstva, predstavljajući pritom, „početnicu kršćanstva“ za reorijentaciju glede vjere, Crkve, obitelji, molitve, istine i pravednosti, milosrđa i ljubavi, što su ujedno i ključne teme o kojima autori pišu. (190 kn = 152 kn)
 2. Raj na vratima. Ogledi o radosti koja uznemiruje (Fabrice Hadjadj). Knjiga sjajnog pisca, filozofa, dramaturga i humanista, otvara nova koliko i stara pitanja, ali na način kako to, sad smo već naučili, sjajno radi originalni Fabrice Hadjadj. Ova nam knjiga želi oduzeti sigurnost u naše zemaljske rajeve: konačno izmaknuti tlo pod našim nogama da možemo umrijeti s barem nešto malo više otvorenim ustima, s dušom koja žeđa Boga. (210 kn = 147 kn)
 3. Snaga tišine. Protiv diktature buke (Robert Sarah-Nicolas Diat). Nakon odlično primljene knjige istih autora, kardinala Roberta Saraha i novinara Nicolasa Diata „Bog ili ništa“, ova je knjiga posvećena tišini, s jedne strane kao temeljnome preduvjetu vjere i boravka u Božjoj nazočnosti, a s druge strane kao obrani od, kako je već u podnaslovu istaknuto, „diktature buke“. Knjiga obiluje dubokim uvodima i divnim svjedočanstvima kršćanskog života i snage tišine. (220 kn = 154 kn)
 4. Papa Franjo odgovara (Jorge Mario Bergoglio). Ova knjiga na jedinstveni način potvrđuje zašto je papa Franjo tako omiljen u svijetu, posebice među medijskim djelatnicima, a isto tako zašto ga katolički tradicionalisti i integralisti ne vole. (190 kn = 133 kn)
 5. Evanđeoske mrvice za unutarnju ekologiju (Odilon-Gbènoukpo Singbo). Knjiga afričkoga svećenika na službi u Hrvatskoj progovara nevjerojatnom toplinom, jednostavnošću bliskom suvremenom čovjeku i njegovim problemima, svakidašnjim padovima i usponima, donoseći ujedno savjet i utjehu, evanđeosku crtu koja će u čitatelju zasigurno izazvati pozitivnu reakciju. (120 kn = 84 kn)

Od 9. do 14. 11. cjelokupnu ponudu Kršćanske sadašnjosti provjerite na Interliberu (5. paviljon), u knjižarama ili iz udobnosti svojega doma:

 1. u web knjižari Kršćanske sadašnjosti: www.ks.hr
 2. telefonom: 01 / 63 49 030; 01 / 63 49 031

Nazvati možete od ponedjeljka do petka 8 – 16 sati

(naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem)

 1. e-mailom: [email protected]

Dovoljno je da navedete svoje podatke, naslove i količinu primjeraka te adresu dostave

(naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem)

Dostava je besplatna za kupnje iznad 199 kn.

PODIJELI