Ovo je moja priča

200

Želim ispričati svoju priču. Uvijek sam mislila kako sam dobar kršćanin, išla u Crkvu, molila se, ali ništa u mom životu nije išlo. Onda mi se otac teško razbolio (rak pluća) i umro za dva mjeseca. Budući da sam bila mlada i jako vezana za njega, to me slomilo u duši i psihi. Umjesto dalje s Bogom, okrenula sam se protiv Boga, nisam mislila da je puno toga što činim grijeh. Slušala sam ljude oko sebe, ljude koji su živjeli u bludu i preljubu i bilo im je dobro. Mislila sam – pa ako oni tako čine, a dobro im je, zašto ne bih i ja. I tako (Sotona je upravljao mojim mislima) krenula sam u blud i preljub, misleći kako je to dobro i kako ne činim ništa loše, kako to nije grijeh (a uopće nisam znala što je blud, kakva vrsta grijeha), a sve to jer sam osjećala manjak pažnje, ljubavi, prihvaćanja.
Slava Bogu. On me izvukao iz svega toga i već mu godinu i pol služim, čitam Bibliju, postim, molim i ne želim odustati od Njega, jer kad mi je bilo najteže, nikoga nije bilo – samo On mi je pružio ruku, ruku spasenja i ozdravljenja.
Cijeli život borim se sa odbačenošću, manjkom ljubavi, sada molim za duhovnu klicu, otkrivenje, na inicijativu svećenika. Primila sam mnoštvo blagoslova od svoga Kralja!! Sva slava samo Njemu! Ljudi moji, ovo je borba između dobra i zla, ne ostavljajte Boga, jer ni On vas nikada nije. Umjesto osude, što je gotovo redovito kod ljudi, kod Boga ćete naići na milosrđe i ljubav koja pere i zavija vaše rane.
Sad vas želim zamoliti da molite sa mnom i za mene za klicu duhovnosti, da steknem prave prijatelje i upoznam pravog dečka (po prvi put) koji vjeruje u Boga i Njega stavlja na prvo mjesto. Bog vas blagoslovio sve!! Nek’ je hvaljen i slavljen naš Kralj, Jaganjac Božji koji je umro da bi ja živjela!!!!
SLAVA BOGU!

 

Sanja T.

PODIJELI