Hrvatska domovina treba istinske domoljube ali one koji će biti bogoljubi.Ljubimo svoje bližnje,učinimo da naša domovina Hrvatska bude ispunjena Kristovim svijetlom života.Neka zavlada radost u svakom Hrvatskom srcu i neka oni koji su manjina ili oni koji ne poznaju Boga budu uz nas sigurni i zadovoljni.Svaki stanovnik i kršćanin može učiniti da domovina Hrvatska bude dobro mjesto za život a to ćemo postići kada mi Hrvati i rimokatolici koji smo u većini budemo dopustili da Kristovo svijetlo života svijetli kroz nas i naše živote…Isuse,pomozi nam da to ostvarimo uz Tvoju pomoć! Hvala Ti Isuse!

Citat iz Svetog Pisma:

” Vladajte se dobro među poganima,da bi i oni …vidjevši vaša dobra djela,slavili Boga u dan pohođenja.”

( 1 Petrova 2,12 )

Zemljo Hrvatska Bog te blagoslovio!

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 20.06.2020. )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

 

 

PODIJELI