O, preljubljeni i preslatki Isuse Kriste, predajem se u Tvoje svete ruke i u Srce Presvetog Trojstva, sada i za svu vječnost.

Predajem se u duboke rane Tvoga Presvetog Tijela, da mi Tvoje Presveto i prenježno Tijelo bude hrana mojoj duši.

Tvoj smrtni strah i Tvoje Predragocjene kapljice Krvi, neka me operu od svih mojih grijeha i grješnih strasti.
O, Gospodine moj i Bože moj, Tvoj smrtni tjeskobni strah i stisku Tvog prežalosnog Srca, ja (.?. ) sada prikazujem Nebeskom Ocu za oproštenje svih mojih grijeha i dugova prema Tebi.
Prikazujem Nebeskome Ocu Tvoje nepravedno suđenje, Tvoje bolno i krvavo bičevanje, tužne uzdahe, duboke i teške rane, Tvoju ljubav prema grešnicima, koja Te dovela na križ, preveliku ljubav koju si podnio za mene i za spasenje cijeloga svijeta.
Isuse, sve to prikazujem Njegovoj pravednosti i molim smilovanje za mene, za oproštenje mojih grijeha i propusta, kao i za oslobođenje i izbavljenje svih duša iz čistilišta.
Tvoji sveti koraci, neka me uvijek vode i dovedu na put Tvoje pravednosti.
Tvoje sramotno svlačenje, neka me pokrije i sakrije od svih mojih vidljivih i nevidljivih neprijatelja.
Tvoje probodene svete ruke i noge, neka mi izliječe i iscijele dušu i tijelo. Neka izbave siromašne duše iz čistilišta.
O, Gospodine, položi me u svojih pet rana i nezaboravi moju ispačenu dušu, za koju si na drvu križa teško trpio i umro.
Tvoja sveta i gorka smrt neka mi čuva dušu od vječne propasti.
Tvoja Presveta snaga i Božanska moć, neka stalno otklanja od mene svako zlo duše i tijela i neka izbavi duše iz vatre čistilišta.
O, preslatke rane mog Isusa, pomilujte me i blagoslovite me!
Ne ostavite me u mojoj smrtnoj stisci sam-og/-u i nezaštićen-og/-u. Zaštitite me od napadaja Zloga, paklenog neprijatelja.
O, Presveta Krvi Isusa Krista, na smrtnome času, operi me i opravdaj kod Nebeskoga Oca. Učini me čist-im/-om i dostojn-im/-om da me primi u svoj Očinski zagrljaj.
Isuse, Ti koji si me sa svojom Predragocjenom Krvi tako skupo otkupio, molim Te, nauči me svakodnevno umirati sebi i grijehu i dovedi k Sebi i svojim Svetima, mene, siromašn-og/-u grešni-ka/-cu, posebno dovedi duše mojih roditelja, braće i sestara, rodbine, prijatelja i dobročinitelja, kao i duše svih pokojnih kršćana.
Po moći i blagoslovu Tvojih teških boli, ja Ti sada Isuse, sve nas, (žive i mrtve,) preporučam i predajem Tvojem Presvetom ranjenom Srcu i Tvojem beskrajnom milosrđu.
O, Presveto Trojstvo, Oče, Sine i Duše Sveti, po svojoj svetoj volji, čuvaj nas u svojoj ljubavi i sačuvaj u svojoj milosti, sada i u vječnosti.
O, moćni Bože, o neumrli Bože, smiluj se svima nama i dušama u čistilištu. Amen.

( Svaki onaj koji moli tu moćnu molitvu dobiva oproste, koji se mogu namijeniti za oslobođenje i izbavljenje duša u čistilištu. )

PODIJELI