Suosjećajni Isuse,zahvaljujemo ti što suosjećaš sa svim našim bolima i patnjama.Hvala ti što si nam utjeha u našim žalostima,spas u našim nevoljama.Hvala ti Isuse što si odgovor u svim našim zbunjenostima i svim našim neodgovorenim pitanjima.Isuse,puno puta smo ostavljeni i izdani od naših bližnjih i onih od kojih očekujemo ljubav.Hvala ti Isuse jer si utjeha u svim našim razočarenjima.Gospodine Isuse,hvala ti što si naš Spasitelj u našim nevoljama i što si naša snaga u našim slabostima.Bez tebe smo Gospodine Isuse ništa i zato HVALA TI ŠTO SI NAM BLIZU U NAŠIM POTREBAMA!

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 16.08.2020. )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI