Sveti Ivane Pavle II srce te moje zaziva i ljubi, u svetištu Marije Bistrice 1998. vidjela sam tvoj mili lik, tvoja ljubav blagoslovila nas je i još uvijek to čini, kažeš Hrvatska zemljo ne brini uz vas je Raj, patnji će doći kraj! U svetom ruhu molitvenom kraj Krista hodiš, iz srca molitve ka tebi stižu, poput ptica neutješenih, da pronađu utjehu kod onoga koji nam je za zemaljskog života darivao mir u ime Kristovo. Milost nam Božju isprosi, anđele nam u duši ugosti. Neka zapjevaju poput Thomsona svi; Svu mu ljubav poklonimo
naseg papu pozdravimo aleluja, aleluja!

Ljubimo te miljeniče Božji, isprosi nam mir, mir, mir! Kako si na smrtnoj postelji rekao posljednje riječi; AMEN! Neka i naša svaka molitva bude sa amen Ocu dobrome nebeskom i Kristu ljubljenome!

Od srca Ana Emanuela, Bilaj, 3.05.2018.

 

Thompson

Ivane Pavle II

Moj narode, pozdravimo Boga
on nam salje namjesnika svoga
sa nebesa poruka nam stize
na krilima vjere sve je blize

Svu mu ljubav poklonimo
naseg papu pozdravimo
aleluja, aleluja

Ref.
Ivane Pavle II
hrvatski te narod ljubi
u molitvi skupa s tobom
stojimo pred dragim Bogom
Ivane Pavle II
hrvatski te narod ljubi
Isusa i Gospu voli
i za Bozju milost moli

Cijeli zivot s puno dostojanstva
nosis brime naseg covjecanstva
namjesnice(zastitnice)ovog Bozjeg stada
blagoslovi nasu zemlju sada

Ref.

Ivane Pavle II

Ref.

Ivane Pavle II

 

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI