Pitanje:

Poštovani, Bog s vama! Kako uplatit Vječne Mise?Pokušavam zvat, možda je krivi telefon.

 

Odgovor:

 

Poštovana gospođo,
koliko je nama poznato Krug Vječne Svete Mise se može uplatiti kod Misionara Krvi Kristove u Zagrebu u Misijskoj kući Sv.Gašpara ( Ulica Razgled 3 ).Također može se uplatiti i poštom kao i preko računa u banci.Ono što nam je poznato da se upisuju osobe,žive ili pokojne i po osobi se daje prilog u visini Svete Mise koje se plaća u župi za nakane ili pokojne.Vječne Mise su posebne jer su ih pokrenuli Misionari Krvi Kristove a Papa Lav XIII. blagoslovio je ovu inicijativu 1886. godine kako bi tako dao poticaj za podupiranje misijskih djela Crkve.Za sve upisane u Krug Vječne Svete Mise svakodnevno se slave Svete Mise i godišnje se odsluži oko 4000 Svetih Misa za sve upisane u Krug Vječne Svete Mise.Znači svaki dan i svaku godinu svi upisani u Krug Vječne Svete Mise su uključeni u Svete Mise s toga se ova Sveta Misa zove “Vječna”
Što se tiče kontakta s Misionarima Krvi Kristove i upisivanja novih ljudi u Vječne Mise mi vam šaljemo ove kontakt brojeve i adrese pa pokušajte ponovo zvati na kućni telefon ili na email adresu.
Adresa: Družba misionara Krvi Kristove
Razgled 3
10000 Zagreb
Telefon: 00385/1/45 00 130
(najbolje nazvati između 15:15 i 17:00)
Faks: 00385/1/45 00 134
Također vam šaljemo i link službene stranice Misionara Krvi Kristove u Hrvatskoj.Link stranice je https://www.cpps.hr/
Želimo vam od srca da ih uspijete dobiti i da upišete osobe koje ste odlučili upisati u Vječne Mise.Neka vas prati Božji blagoslov! Mir i dobro! Blagoslovljena Krv Kristova!
Josip

 

 

PODIJELI