Pogledajte moćna izlaganja s 4. konferencije katoličkih muškaraca ”BUDI MUŠKARAC”

109

 

Ove se godine, 29. i 30. travnja, u sklopu projekta „Muževni budite” održala 4. konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac” u Pastoralnom centru u Lovranu.

I ove je godine okupljen velik broj govornika koji su se dotaknuli svih mogućih tema koje mogu zanimati jednoga katoličkog muškarca, a to su: duhovna formacija, duhovni boj, razlučivanje životnog poziva, predbračna i bračna čistoća, ljubav i poštovanje u vezi i braku, odgoj djece, liderstvo i poduzetništvo, tjelovježba i još mnoge druge…

 

Ovogodišnji su govornici bili sljedeći: Rafael Dropulić, fra Mate Kolak, Luka Mlinarić, Bartol Pešorda, Krunoslav Puškar, Ivan Radoš, Fran Reizl, Niko Rončević i vlč. Ivan Seletković.

Svaki od ovogodišnjih govornika dao je svoj doprinos geslu konferencije koje je glasilo: „Blago čistima srcem: oni će Boga gledati!” (Mt 5, 8), a kojim je stavljen naglasak na važnost predbračne i bračne čistoće, ali i važnost borbe protiv pornografije i masturbacije. Naslove njihovih izlaganja možete naći na stranici www.budimuskarac.com.

 

Oni koji nisu imali mogućnost sudjelovati na konferenciji mogu naknadno pogledati izlaganja preko službene stranice konferencije www.budimuskarac.com.

 

Za pristup izlaganjima potrebno je javiti se na mail projekta „Muževni budite” [email protected].

 

Sažetak konferencije možete pogledati pomoću ove poveznice:

PODIJELI