U ZAGREBU ODRŽAN PRVI ZAJEDNIČKI SUSRET PORTALA PUT-ISTINA-ŽIVOT

381

Dana 17.02.2018.godine u dvorani knjižnice franjevačkog samostana hercegovačkih franjevaca u Zagrebu (Dubrava) održan je povodom prve godišnjice portala PUT, ISTINA I ŽIVOT susret sa dodijelom 17 priznanja u 17 kategorija za 17 veličanstvenih osoba koji su zadužili naš portal svojim radom kroz 2017. godinu.

Na susretu je direktor portala Zoran Sučić, univ.spec.pol., prof.održao kratko predavanje o povijesti portala i uručio dotičnih 17 priznanja.

Nakon dodijele priznanja svi sudionici su objedovali i međusobno se upoznavali i družili.
Valja napomenuti da osim Rimokatoličkog dijela, portal ima i kategoriju pod nazivom “Ekumenizam” koje uređuje nekoliko uglednih protestantskih teologa iz adventističke, baptističke i Reformirane kršćanske kalvinske Crkve tako da je susret protekao u duhu ekumenizma.
Na početku susreta nastupio je muški trio iz Zbora Agape, a za kraj fra Ivan nam je odsvirao i otpjevao dvije korizmene pjesme.

Ovakav susret planira se organizirati svake godine u veljači.

Ovaj skup je održan u organizaciji HERCEGOVAČKE FRANJEVAČKE PROVINCIJE, ADVENTISTA iz KRŠĆANSKE ADVENTISTIČKE CRKVE i općeg doprinosa portala PUT-ISTINA-ŽIVOT.

POSEBNE ZAHVALE FRA SVETOZARU BEZ KOJEG OVAJ SKUP NE BI MOGAO ZAŽIVJETI! 🙂 

 

FOTO GALERIJA

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI