Hvaljen Isus i Marija!

 

Čast mi je pozvati Vas na prvu internetsku nacionalnu Večer dobročinitelja i webinar “Snažni i postojani” koje ćemo održati 17. i 19. listopada u 20 sati iz udobnosti i sigurnosti Vašeg doma! Ovime želimo odgovoriti na nadolazeće promjene u organizaciji tradicionalnih i opće poznatih večeri dobročinitelja u veljači.

BESPLATNO SE PRIJAVI

Pojedinačno ili grupno sudjelujte u posebnom i zanimljivom programu. Osobno ću Vam se javiti uživo iz novog prostora Centra za život u Zagrebu te provesti kroz dosadašnje i nove načine doniranja, a moji sugovornici će biti članovi najboljeg tima u svemiru. To su Dijana Brozović, voditeljica tima za trudnice „Nisi sama“ i nacionalna asistentica te Krunoslav Puškar, koordinator za SZ Hrvatsku, Istru i Kvarner, voditelj projekta „Muževni budite“ te glavni urednik prvog pro-life časopisa “Pohod”.

Oni će Vas inspirirati i dirnuti živim svjedočanstvima te motivirati za konkretno djelovanje u ovom neobuzdanom vremenu.

Zato potaknite svoje članove obitelji, kolege s posla, prijatelje iz župa, zajednica, udruga, pokreta, zborova, političkih stranaka, Hrvate u dijaspori da se prijave za besplatno sudjelovanje!

PRIJAVI SE

 

Nakon prijave primit ćete potvrdu i sve potrebne informacije.

Na raspolaganju su Vam za sva pitanja, ideje, prijedloge i savjete naši Josip (+385 91 921 7211), Dijana (+385 99 638 3432), Petra (+385 91 573 9590) i Ante (+385 99 883 2760).

Svi ćemo iskusiti istinsko oduševljenje za procvat kulture života! 

Idemo dalje snažno i postojano!

 

U Kristu,

Ante Čaljkušić,

predsjednik udruge “Hrvatska za Život”

PODIJELI