Oče, ti koji si nam život dao, koji si nas slobodom obdario, ti koji daješ priliku da sami svoje odluke donosimo, Oče, daj da uvijek prepoznamo važnost svojih odluka. Da uvidimo prednosti a i posljedice. Jer tako brzo donosimo i odlučujemo ne promišljeno i brzopleto, tako da mnoge odluke krivo donesemo.
Oče, ti koji si nam dao Anđele Čuvare, ta draga duhovna bića koja nas štite i čuvaju, daj da prepoznamo i čujemo savjete koje nam daju i kojima nas upozoravaju. Daj da budemo ljudi ljubavi i osjećaja, koji savjesno i slobodno ljubimo brata čovjeka, bez obzira na boju kože ili nekog staleža ili radnog položaja.
Oče, daj da budemo svjesni da smo svi djeca tvoja i da imamo svoja poslanja i obveze, koje moramo izvršavati, po kojima ćemo u Nebu odgovarati.
Oče, ti ljubavi čista probudi i osvijesti naše biće da slijedimo Put Isusa našega Krista koji Istinom Život vječni nam naviješta !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 20.01.2020. )

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI