Ono što si učinio u ime Božje…

108

Na kraju ovog dana,nije bitno što si postigao u svojim očima ni u očima svijeta..nisu bitne tvoje (ne)ostvarene želje, ambicije, prohtjevi, zahtjevi..već jedino sto je važno tvoji su duhovni plodovi i ono što si učinio u ime Božje, Njemu na čast i slavu. Na kraju, u ljudskim očima maleno uvijek je veliko u očima Gospodina, a samo njegova ocjena se računa ?.
Jesi li Mu dopustio da djeluje kroz tebe, jesi li rastao u vjeri, ljubavi,služenjuu, odricanju… pa iako naizgled to bilo na tvoju štetu”? Jesi li štetio” sebi svakog dana bar malo? Blago ti se čovječee ako jesi, Kralju svih kraljeva si tada služio. Jer umirući sebi ovdje, na zemlji puniš blagom svoju riznicu za život vječnii, za nebo jer tamo ti je pravi dom dragi brate/sestro u Kristu. Ovdje samo nakratko prebivaš. Jesi li prigrlio svoj Križ i patnju još više, jesi li rastao u zahvalnosti na tome sto su ti dani? Jer dan ti je Križ spasenja, dar svih darova jer spasenje ne dolazi po sebičnostii, komforu i udovoljavanju sebi. Odabran si, dana ti je cast i milost da budeš sluga Božjii, jesi li Mu služio svim svojim bićem?
Jesi li milost vjere sebično koristio samo za svoje potrebe iisključivo vlastiti duhovni rast ili si je dijelio radosno s drugima, onima koji Ga ne upoznaše još?
Jer vjera ti nije dana da bude samo za tvoje spasenje već da je djeliš s onimaa koji još u tami lutaju. Onima kojima se zapravo treba na neki način diviti jer danas treba moćii živjeti bez Krista.S onimaa koji su ga , iako toga nesvjesni , zapravo najpotrebitiji. Ako si na izmaku snaga , ako se ne možeš sjetiti što si u zadnje vrijeme učinio za sebe sretan budi jer to je znak da si dobro činio, da si umrtvio sebe i svoje potrebe radi drugih.
Bog te sada gleda ismiješi se , klici od radosti stvorenje ponizno jer Stvoritelju si služio ❤
Neka te milošću snage obnovi da od sutra kreneš još gorljivije-na slavu Božju .

Andrea Kramarić

PODIJELI