Isuse, kao što su se i apostoli malo bahatili i uzoholili i nezaslužene položaje poželjeli, kad su nepromišljeno se gurali da bi prvi na visokom položaju bili, a nisu bili svjesni koje rizike i posljedice taj položaj zahtjeva. Isto tako i mnogi naši politički lideri koji se za visoke dužnosne funkcije guraju i bore, a nisu svjesni predanja i odgovornosti koje ta funkcija ili radna zadaća zahtjeva. Tebe, Isuse molimo za savjest i odgovornost poziva svoga kojeg na životnom putu obnašamo. Da vršimo djela koja se od nas traže, kako na poslu tako i u obitelji, i u svim društvenim položajima i potrebama, koje moramo vršiti i obnašati za dobrobit naše okoline, pa i cijele domovine.
Kao što su apostoli bili pozvani da vrše i navještaju radosnu vijest o kraljevstvu nebeskom, i da nas na obraćenje pozovu, po tom pozivu i nas potakni na obraćenje,te dolično i pošteno, savjesno obnašanje svojih staleških djela.
Isuse, ti koji si blagoslov svoj po apostolima dijelio, blagoslovi i moju domovinu i sve stanovništvo u njoj !

 

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 13.01.2020. )

 

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Klikom na sličicu ulazimo na Facebook stranicu Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com
PODIJELI