Isuse, tebe molim u ovim teškim hladnim danima punim kiše, magle i jakih mrazeva.
Isuse, dok sjedim u svojoj toploj i mirisnoj sobi punoj ugođaja i komocije, razmišljam i brinem o onim obiteljima siromašnima, koji žive u malim trošnim kućicama u neadekvatnim uvjetima. Onima kojima prijete opasnosti od urušavanja ili poplave. Isuse, ti koji vidiš sve ove elementarne promjene ( pogode i nepogode ) ujedini srca naša da budemo narod osjećaja. Da se ujedinimo u ljubavi i da svima potrebitima nesebično životne uvjete popravimo.
Isuse, ima puno mogućnosti, samo nam treba volja i želja, te istinski vođa koji će našu domovinu voditi i njome kvalitetno upravljati.
Isuse, podari nam dobre i sposobne čelne ljude, koji će biti domoljubi, odlučni i odvažni ljudi, koji će cijeniti život i za život se dati. Koji će se zalagati da posla ima i u našoj domovini, te da nije potrebno van Hrvatske ići, da bi se kruha jelo.
Isuse, ti vidiš svu ljepotu i bogatstvo, te svu tu silnu mogućnost dostojanstvenog življenja u našoj domovini. Isuse, probudi svoje Apostole, te ih ispuni Duhom Svojim da upravljaju, te primjer budu u vršenju i obnašanju dužnosti svoje za koju su prisegu dali. Povrati nam dostojanstvo života i poštenog rada. Povrati nam poštenje, čast i slavu istinskog domoljublja. Da budemo narod odgovornosti koji ljubi i brani svoje. Koji pruža mogućnost svima da žive i odgovorno rade, te pridonose napredak svima, kako za sebe tako i za bolesne i potrebite. Isuse, jedino Ti nam možeš pomoći i čelne ljude odabrati…Isuse jedino Ti možeš napredak našoj domovini povratiti… Isuse, jedino Ti !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 11.12.2019. )

 

Poštovana braćo i sestre u Kristu!

Molimo vas ako imate nadahnuća da napišete molitvu za domovinu Hrvatsku iz srca i da nam pošaljete na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na našem portalu.Također neke molitve ćemo proslijediti i u nekoliko molitvenih zajednica gdje će se čitati pred Presvetim.

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

www.put-istina-zivot.com

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

PODIJELI