Dragi Isuse,pozivam te dođi k nama u Hrvatsku.
Pokazat ću Ti svoju domovinu. Obilje je blagoslova u njoj. Imamo puno djece. Idu u crkvu i mnoga su čula za Tebe. Tvoj bi ih dolazak jako obradovao. A da vidiš naše mlade…dobri su. Ponosna sam na njih. Često me iznenade koliko znaju o Tebi ,koliko žele provesti vrijeme s Tobom pa organiziraju razna druženja,koncerte,molitve… toga ima samo u Hrvatskoj.
Puno je svetišta Tvojoj Majci i našoj Majci Mariji. Vidjet češ tolike sklopljene ruke,krunice koje se mole…Prekrasno je vidjeti toliki narod u molitvi.
Pokazat ću ti naše ravnice. Tako su plodne. Vinogradi….ovdje ima dosta vina ,ne ćeš trebati pretvarati vodu u vino.
I često se kod nas nešto slavi pa ima puno finih kolača. To moraš probati.
A na moru,ribe. I mi imamo ribare,kao oni iz Tvog društva. Možemo ploviti barkama…znam da to voliš, kao i zadrijemati u barci.
A kad vidiš naše šume…srce će Ti zaigrati. Ako želiš možeš izraditi stolić,da vidim kakav si majstor stolar.
Proći ćemo po cijeloj mojoj domovini. Želim te upoznati s povijesti moje Hrvatske. Zadiviti češ se kad čuješ koliko je tu hrabrih domoljuba,najviše na svijetu.
Znaš,ako poželiš tu stalno ostati…neću se začuditi,jer u Hrvatskoj je zaista lijepo.
Dođi dragi Isuse,ne moraš se najavljivati.

Elvira

 

 

 

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Dnevna molitva za domovinu Hrvatsku” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI