Poštovane kolegice i kolege,

pozivam  Vas  na predstavljanje kampanje Humanitarne organizacije Zajednica Susret pod nazivom „Neću biti ROBoT“  koje će se održati  u srijedu, 23.svibnja 2018. s početkom u 11,00 sati u dvorištu Osnovne škole Cvjetno naselje, Cvjetna cesta 17, Zagreb.

Kampanja je usmjerena na osvještavanje problema ovisnosti modernog doba (ovisnosti o mobitelima, računalima, raznim tehnološkim pomagalima), prvotno je usmjerena prema učenicima viših razreda osnovnih škola, a provodit će se na području Grada Zagreba.

Događaju će nazočiti  predstavnici institucija koje nas podržavaju (Vladin ured za suzbijanje zlouporabe droga, Pravobraniteljica za djecu, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje, Povjerenstvo Grada Zagreba za prevenciju i suzbijanje zlouporabe droga te drugih oblika ovisnosti, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet ), ravnatelji i predstavnici 12 zagrebačkih osnovnih škola koje su se uključile u kampanju, predstavnici Zajednice Susret, liječnici psihijatri koji su kao predavači uključeni u kampanju, poznate osobe u ulozi ambasadora Zajednice Susret, predstavnici medija te drugi uzvanici.

Ljubazno molim potvrdu dolaska i zahvaljujem Vam na suradnji uz lijepi pozdrav.

Miroslava Rožanković

PODIJELI