IMENOM TVOJIM SAM TE NAZVAO – TVOJ BOG

129
FOTO:Krešo Ćepo

Obraćaš mi se nježno, iskreno, dobronamjerno, milosrdno i moćno. Nazvao si me mojim imenom i hvala Ti. Od prvih koraka i prvih riječi mog djetinjstva ledbiš nada mnom. Kroz odrastanje, zrelost i starost bijah krik Tvoje ljubavi, križa, nemoći i nade. Ti si mi bio ime pobjedonosno. Uzvratio sam Ti i želim uvijek uzvraćati prihvaćajući sve ljude i sve stvoreno također nazvane njihovim imenom. I to je ta ljubav nad kojom gorljivo strepiš.

Prihvatio sam pogledom, gestom sve posrnule i pogođene; tužne, jadne, zdvojne, prevarene i izrabljivane, bolesne i popljuvane, ponižene i zgažene, gladne i ubijane, obespravljene i prezrene, izmanipulirane i izmučene. Neću nabrajati pojedinačno i konkretno jer svi sve znamo.

Gadi Ti se licemjerstvo, podlost i pokvarenost i svi načini kojima mnogi rekoše: „Ne!“ Tvojoj ljubavi i moći. I upravo takvi čine zlodjela svojoj braći i sestrama. Nažalost odgovarat će Tvojoj pravednosti. Ipak Gospodine obrati ih i daj im milost pokajanja i spasenja.

I za ove lokalne izbore uvjeren sam da je „Domovinski pokret“ izraz težnje našeg naroda i države da u Tvom imenu zaštiti i oživi ime „Kroacija“. Pokret je nadpolitički i nadideološki iako ga protivnici tako nazivaju; da je politički i ideološki. Hoće spasiti upravo sve pogođene gore spomenute. Gospodine nad vojskom uništi politički sve one koje svojim rabotama uništavaju naš narod i kaljaju ime „Kroacija“. Zato apeliram svim Hrvatima da glasuju za „Domovinski pokret“.

 

Srdačan pozdrav!

 

(Krešo Čepo, rođ. 1950.god., Tihaljina Hercegovina)

 

www.istina-put-zivot.com

PODIJELI