SVJEDOČANSTVO IZLJEČENJA OD RAKA! SVAKAKO PROČITAJTE!

2507

HVALJEN ISUS I MARIJA!

Moja priča počinje 13.12.2018…moja doktorica me obavještava da sam oboljela od karcinoma!

Život mi se u sekundi okrenuo,kako meni tako i mom suprugu ,djeci,mojim roditeljima a posebno mojoj majci koja se već borila sa tom opakom bolesti”samo nepuna tri mjeseca prije majka je operirala karcinom dojke”!
Suprug me ostavlja u bolnici….Ne zna se tko više plaće ON ili JA.Prepuštena sama sebi u stranoj državi sa stranim ljudima počinje moja borba!
Ostala sam u bolnici dva dana do vikenda…
Milion pitanja i podpitanja mi se vrtjelo po glavi…neka od njih su bila “hoću li preživjet?””koliko mi je vremena jos ostalo?”
Prvu noć u bolnici sam provela plačuć ali neki unutarnji glas mi je govorio da se samo molim i da vjerujem.Izmolila sam tu noć 50 Očenaša i Zdravo Marija kroz suze i samo sam željela živjet i biti sa svojom obitelji…u molitvi i suzama sam i zaspala.Doktori me puštaju kući za vikend,a onda počinju 17.12 sve pretrage do 22.12 tada saznajemo da imam rak grlića maternice 2 a stadij.I da nakon Božića i Nove Godine krečemo sa zračenjem i kemoterapijom.
Kakva čestitka za rođendan pomislila sam(rođena sam 23.12…ironično zar ne?)
Provela sam rođendan,Božić i Novu Godinu u krevetu ali sa sa svojom obitelji i u molitvi.
A onda 3.1.2019 sam usnula san….Majka Božja spušta se sa neba,a sa njene haljine pravo meni u ruke padaju zvijezdice….ja ih moram brojat ali ne mogu stići jer padaju prebrzo.U jednom trenu Sv.Marija me pita koliko imam zvijedica a ja odgovaram “Neznam 70 ili 75”.
Probudila sam se sva zbunjena ne znajući kako da protumaćim taj san,kroz plać sam ga ispričala svojoj majci.A onda sam uzela kalendar i izbrojala 75 dana…75 dan je spadao pod 19.03(Josipovo)!Tada sam saznala da je moja majka u crkvi Sv.Josipa molila župnika da se moli za moje ozdravljenje….
U tom trenu sam znala da nisam sama da je samnom i moja druga obitelj…Isus,Marija i Josip.Od tada kada god bi išla na terapiju ili pretrage nosila bi i moju vojsku sa sobom (Bibliju).26.04 dobijam vjest od doktora da je od raka ostao samo ožiljak….a moja majka?I ona i ja smo hvala Bogu dobro.Molimo se i čvrsto vjerujemo i dalje.
Ovo je moje svjedočanstvo!Slava i hvala Bogu za sve vjekove!
Osoba koja je napisala svjedočanstvo želi ostati anonimna!
Za portal PUT-ISTINA-ŽIVOT
PODIJELI