FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Gospodine Isuse Kriste, danas Ti zahvaljujem za samilosnu, milosrdnu i sućutnu ljubav koja je Tvoje sveto čovještvo zaodjenula u siromaštvo. Molim Te da se i danas sažališ nad nama, nada mnom i mad mojim hrvatskim narodom. Zađi u krajeve moje domovine Hrvatske, koje zahvaća sve veća pustoš. Zađi u opustjela i prazna dvorišta i kuće, sjedi za trpezu, obiđi prazne štale,zapuštene vrtove i bašče, napuštene njive, voćnjake i vinograde. Daj da se posvuda opet čuje cika, vriska i pjesma. Još te usrdnije i žarče molim, nagni se nad pustim predjelima naših osobnih života. Reci da si Ti jedini pravi Kruh čovjeka i čovječanstva. Daj mi blagovati Pashu. Daj mi da uvijek mogu blagovati Tvoje Tijelo. Izbavi me i spasi od pogibelji kojom prijeti more crveno od svakovrsnih i mnogih grijeha. Daj mi Tvoju predragocjenu Krv da prođem zaštićen kroz život, da me oganj pakleni niti ne okrzne. Zagrli me i reci da me voliš, da nebo, pritisnuto Tvojom ljubavlju, otvori vrata nada mnom, da izliješ na mene svoje neizmjerno milosrđe. Daj mi svoje Srce tako lijepo i čisto, da nasićen Kruhom života, budem prava hrana svima onima koje mi šalješ u život. Sve to Te molim za svoju obitelj, rodbinu, prijatelje, poznanike i sav narod. Za svakoga ponaosob.

Zlatko Marinac

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI