Narode moj Hrvatski, otvorite svoje oči i napnite svoje uši. Pružite svoje ruke Gospodinu Bogu Stvoritelju i Njegovu Sinu našemu Spasitelju i Otkupitelju Isusu Kristu uz molitvu da nas zaštite od svih zlih sila prošli, sadašnji i budući da pogotovo od Istanbulske konvencije koja nije zasnovana po Božjim zakonima nego na žalost po ljudskim koji su suprotnost od Božjih. Po njoj su ugrožena ljudska prava a pogotovo žena koje nam je dragi Bog podario kao naše vjerne suputnice i Majke naše djece, našeg potomstva. Ne prihvatimo ništa što nije od Boga i Njegove strane. Zar ne vidite da sotona igra svoju igru, pletući svoju otrovnu mrežu po cijelom Božjem svijetu šireći tako i svoje otrovne pipke. Na žalost ne štedeći ni našu Domovinu Hrvatsku. Bože, pogledaj na svoj mali narod Hrvatski a i na cijeli svijet kojeg sotona, na žalost, uništava i osvaja na svoj zli i pokvareni način. Dragi Bože Stvoritelju pošalji svoga Svetog Duha da nas uz Tvoj Blagoslov čuva i štiti od nadolazećeg zla! AMEN! ALELUJA!

Brat Bojan Kožica

 

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI