FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

Molitva za domovinu Hrvatsku, napaćenom narodu i van lijepe naše!!

Bože Isuse Kriste s Duhom Svetim čuvaj naše obitelji, naš narod i naše bližnje u domovini i van domovine lijepe naše i jedine nam Hrvatske. Bože neka bude volja tvoja i pomozi nam da ujedinjeni u ljubavi Tvojoj iziđemo iz blata grijeha, nesreća i žalosti koje naš narod prati već duže vrijeme za jedan ljudski život. Molim te također da mržnju i zlobu prema i u našem narodu pretvoriš u ljubav prema Tebi Bože naš, jedini koji si nama svima jedina snaga, ljubav i naš jedini dobročinitelj. Nek nas Snaga Duha Svetog okrijepi po Kristu Gospodinu našem, Amen!!!

Marija Jogun

“Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.”

( Poslanica Efežanima 6,12 )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI