FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

Isuse,domovina Hrvatska izumire,mladi nemaju posla i odlaze,ne sklapaju se brakovi i ne rađaju se djeca.narod tone u moru grijeha.Abortusi,bogopsovke,odlasci vračarima i magičarima i mnogo drugo zlo razara dušu naše Hrvatske nacije.Koliko će trebati Isuse da narod otvori oči i da vidi sebe kako griješi?Neka svaka Hrvatska duša bude središte pokajanja i neka svaki Hrvat odbaci zlo od sebe i neka krene prema Tebi Isuse.Bez povratka Tebi neće biti dobro jer ljudi žive u lažima i prije svega lažu sebe jer Ti si Isuse Istina a oni koji slijede Tebe zapravo slijede Istinu.Pomozi da se naš Hrvatski narod pokaje i pomiri s Tobom i da se obnovi u duhu istine jer istina će vas osloboditi. (Iv 8,32) Hvala Ti Isuse! Zemljo Hrvatska Bog te blagoslovio!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 03.07.2020. )

 

“Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.”

( Poslanica Efežanima 6,12 )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI