MOLITVA ZA DOMOVINU HRVATSKU!
-Dan međunarodnog priznanja:15.01.1992.-

Kao da je juče bilo
Kada su Te tad priznali,
Domovino naša mila
Zlatnim slovim napisani.

Oj Hrvatska zemljo mila
Neka si nam zdrava, živa,
I svi što u tebi ljudi žive
Sve te Duše sritne bile.

I po ovom našem svitu
Di Hrvati naši žive,
Nek su sritni i ponosni
Te Hrvatske Duše mile.

Srića nek nas sviju prati
Hrvatska je naša Mati,
Oj ti svite ti to svati
I da niko već ne pati!

15.01.2021. Brat Bojan.

 

PUT,ISTINA I ŽIVOT

 

Dragi Bože i danas pružam svoje ruke svoje i podižem glas prema Tebi u ovoj molitvi za našu lipu Domovinu Hrvatsku da je blagosloviš i očuvaš od svi zala prošli, sadašnji i budući. Ne dozvoli mrziteljima i zlim ljudima da joj naškode na bilo koji način. A posebno Te molim za sve naše dušobrižnike koje si postavio na ta Sveta mjesta ter im pošalji Svetoga Duha da ih vodi Tvojim putem kako bi i oni nas poveli i doveli u tvoje Nebesko Kraljevstvo i Vječni Život. AMEN! ALELUJA!

Brat Bojan Kožica

 

Slika. bl.Alojzije Stepinac

“Moramo svuda upozoravati i učiti, da sveti zanos i plemenito oduševljenje u izgrađivanju temelja mlade Države Hrvatske bude nadahnut strahom Božjim i ljubavlju za Božji zakon i njegove zapovijedi, jer će samo na Božjem zakon, a ne na lažnim načelima ovoga svijeta Država Hrvatska moći biti izgrađena na čvrstom temelju.”

Blaženi Alojzije Stepinac

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI