FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

ISUSE, neka svaki hrvatski političar bude oslobođen od duha sebičnosti i pomozi malenim ljudima u Hrvatskoj da dobiju iskrene, poštene, vrijedne i sebedarne političare koji neće davati lažne nade i obećanja. Mi ISUSE sanjamo HRVATSKU s poštenim političarima koji će raditi za opće dobro Hrvatske i njezinih građana. Trebaju nam politički predstavnici, predsjednik/ca države, premijer, ministri i saborski zastupnici koji će služiti svime narodu i koji će biti osjetljivi na malene ljude. ISUSE, odmakni iz Hrvatske politike sve osobe koji su u politiku ušli iz interesa i osobne koristi a dovedi istinske domoljube, vjernike kojima će politika biti poziv za služenje malenim ljudima a ne sebi i svojim interesima. ISUSE, zaštiti nas i od političara koji kroz određene programe žele uvesti u društvo ono što se kosi s našim kršćanskim svjetonadzorom. ISUSE, vjerujemo da ćeš TI pobjediti svako zlo u našem hrvatskom društvu, s toga HVALA TI I HVALA ISUSE! NEK HRVATSKA ŽIVI VJEČNO! ZEMLJO HRVATSKA, BOG TE BLAGOSOVIO!

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 11.07.2020. )

 

“Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.”

( Poslanica Efežanima 6,12 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

 

 

PODIJELI