Bože Kriste Spasitelju Ti jedini na ovom svjetu. Ja Te molim za Hrvatsku ko najljepšemu našem cvjetu. Usliši ovu molitvu moju jer se molim za sve Sestre i Braću svoju. Otvori nam oči svima jer još Ljubavi u nama ima. Pokaži nam pravi put i ne budi na nas ljut. Molimo Te budi s nama i pomozi narod svoj. Ja sam samo čovjek mali ali vjeruj da sam Tvoj. Jer Hrvati moje Sestre a i Braća žele Ljubav a i Mir. Vjerujemo da si s nama Ti Spasitelju Bože živ. Zato Ti se mi molimo da bi u miru svi mi bili. Spriječi ljude pune zloće a i mržnje baš te jake i nevolje ti nas čuvaj od zli ljudi svakojake. Spusti pogled taj svoj mio, kao kad si s Majkom bio i po ovoj našoj Zemlji kad si sa Njom Ti hodio. Štiti, čuvaj i nas brani jer pred nama su teški dani, pa sačuvaj ljude sve ove naše Hrvatske! AMEN! ALELUJA!

Brat Bojan Kožica

 

Slika. bl.Alojzije Stepinac

“Moramo svuda upozoravati i učiti, da sveti zanos i plemenito oduševljenje u izgrađivanju temelja mlade Države Hrvatske bude nadahnut strahom Božjim i ljubavlju za Božji zakon i njegove zapovijedi, jer će samo na Božjem zakon, a ne na lažnim načelima ovoga svijeta Država Hrvatska moći biti izgrađena na čvrstom temelju.”

Blaženi Alojzije Stepinac

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI