Ekskluzivna putovanja

109

Ekskluzivna putovanja

33a

Galilejska putovanja d.o.o.
27 Hramski put
Kafarnaum, Galileja

 

Poštovani,

Nedavno smo upotpunili naš odjel sa zaposlenicima čudotvorcima s punim radnim vremenom i shodno tome u mogućnosti smo dati ponudu s kakvom se ne može mjeriti niti jedna putnička agencija u povijesti i sve to po vrtoglavo niskim cijenama.

Nudimo punu garanciju s mogućnošću povrata novca, gotovina čuvana kod stranke jednu godinu nakon dogovorenog datuma polaska. Neuloženi fond na kraju godine prebačen na račun turističke agencije, naknadni povrat novca nije moguć.

Imamo brojne zamisli i programe i za svaki od njih nudimo besplatne smještaje i razne poticaje za organizatore putovanja. Molimo pogledati priloženu dokumentaciju za daljnje informacije. Poslat ćemo punu i detaljnu brošuru ovih pogodnosti i vrijednosne papire na vaš zahtjev.

Neka od putovanja su slijedeća:

1. MOJSIJE TOUR – Polazi iz Kaira svakih 40 godina. Treba napomenuti da kontaktiranje 600000 suputnika zahtijeva prilično puno vremena i planiranja. Pogodnosti organizatora su ipak takoreći ekstravagantne. Specifična kuhinja: prepelice, čudna bijela tvar, voda iz našeg vlastitog Tajnog pećinskog izvora. Deserti: mlijeko i med na kraju putovanja.

2. ILIJA TOUR – S vremena na vrijeme možete se osjetiti usamljeno na vrhu predivne gore Karmel, ali tu su posebne trodimenzionalne naočale za uistinu anđeosko viđenje krajolika. Potrebna je, za vašu uštedu, samo jednosmjerna avionska karta. Povratak u ognjenim kolima. Potrebno: Jesti kao ptica.

3. SAVAO OD TARZA TOUR – Jahanje na magarcima od Jeruzalema do Damaska. Čudesna viđenja u magičnim satima tijekom puta. Blue-Blocker sunčane naočale priložene kao zaštita od naglih zasljepljujućih svjetlosnih udara tijekom puta. Boravak u tamnicama sa tri zvjezdice, uživajte mogući brodolom na bonus putovanju do Rima. Posebna atrakcija: Malta. Ponesite dosta materijala za pisanje pisama.

4. IZAIJA TOUR – Ako začujete glas koji govori: “Idi!” uživat ćete Sluga Airlines putovanje do raznih sjevernih gradova. Neki kažu da je drugi tjedan organizirala druga agencija ali to je, vjerujte, sve jedno putovanje.

5. NOA TOUR – Nije za klaustrofobičare; posebno krstarenje oko svijeta u 365 dana. Posjetite tvornicu arki od plisiranog drveta.

6. RUTA TOUR – Gdje god mi idemo i vi idete. Gdje god mi jedemo i vi jedete. Naše putovanje bit će i vaše putovanje. Pabirčite puno od Riječi. Priloženi kupon za popust mora biti otkupljen od strane bliže rodbine.

7. BILEAM TOUR – Igrajte originalnu “Magarica” video igricu sa posebnim glasovnim efektima.

8. SARA TOUR – Puno smijeha. Ne idite ako imate 89 godina. Stariji ili mlađi poželjni, ali ne 89 godina. Moguć povratak sa dodatnim članovima obitelji.

9. JONA TOUR – Polazi iz Zagreba u Cayro, zatim u Beirut. Prisilno slijetanje u Izrael. Ovo putovanje je “planirano u hladu”. Upoznat ćete vođu puta na aerodromu. Držat će znak: “Ne daj se!”

10. ŠIMUN PETAR TOUR – Vožnja ribarskim brodicama Galilejskim jezerom s opcijom hodanja po vodi. Obiđite znameniti spomenik “padajuće plahte” na vrhu kuće u Jaffi, gledajte video kazetu originalne verzije “Istinitih ispovijedi”. Posjetite 2010. jeruzalemsko natjecanje pijetlova u kukurikanju.

11. ISUS IZ NAZARETA TOUR – Tko zna gdje će završiti? Tko zna gdje će vas povesti? Njegove riječi su jednostavno: “Slijedi me”! Ovo je posebno misteriozno putovanje za znatiželjnike.

Podrobnije informacije i cjenik bit će Vam poslani na zahtjev. Slobodno me osobno kontaktirajte ako ste zainteresirani za bilo što od navedenog.

 

Izvor: Portal Frama – Široki Brijeg

PODIJELI