Isuse,želim ti zahvaliti na jednoj dragoj osobi koju si mi stavio na put i na njezinom dobrom srcu,svim lijepim riječima koje mi je uputila.Hvala ti Isuse na njezinom osmjehu i ljubaznosti.Također ti želim zahvaliti i na dobrim prijateljima a posebno onima koji mole za mene kada duhovno padnem.Želim ti se Isuse zahvaliti i na svim našim dobrim svećenicima koji su svoj život dali za druge i koji suosjećaju s tuđim patnjama.Hvala ti na svećenicima koji slušaju naše životne probleme,koji nam daju riječi utjehe i ohrabrenja.Hvala ti na svećenicima koji nas ispovijedaju i tako preko njih olakšavamo terete naše duše.Hvala ti i na svakom kršćaninu koji se nesebično daje za druge i koji pomažu ljudima u potrebi.Toliko lijepoga si nam podario i poklonio Isuse.Hvala ti Isuse na svemu lijepome što si priredio danas za mene.Kako je lijepo biti s tobom Gospodine,kako je lijepo primiti radost u srce od tebe.Kako je lijepo kada nam stavljaš dobre ljude na put.HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 12.08.2020. )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI