HVALA TI ISUSE!

Kako da Te ne volim i zahvalim Ti se Kriste, kad me tvoje ruke čuvaju te čiste. Sjede su mi prekrile, ovu moju glavu. Od rođenja čuvaš mi moju Dušu malu. I kada Ti posrnem ili padnem Kriste. Uvik me baš podignu Tvoje ruke čiste. I zato Ti Isuse želi moja Duša mala, da ti samo kaže; Od sveg srca
HVALA! 

22.06.2020. Brat Bojan Kožica

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI