HVALA TI ISUSE!

Gledajući ovo vrime, pokvareno je do srži. Svak na sebe samo misli i se zase samo drži. Nema više baš Ljubavi i Milosti do bližnjega. Svako svakom jamu kopa ne žaleći ni Brata rođenoga. Gledam tako pa se pitam, di je ona Ljubav Krista koji nam je na svom Križu za spasenje život dao. Ali ipak ja virujem da još ljudi pravi ima što u sebi Ljubav nose i dile je oni svima. Pa zato Ti Kriste hvala i nekti je vječna Slava.

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

11.08.2020. Brat Bojan Kožica

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI