Isuse,napet sam i neurozan i posebno mi je teško i ništa mi ne ide od ruke.Pitam se zašto moram podnositi tolike nepravde i pritiske.Doživjelo sam mnoge situacije koje su me ranile.Upoznao ljude koji su me povrijedili i razočarali.Toliko tuge,patnje i boli se nakupilo u mome srcu i nemam volju za ništa.Uglavnom u ovoj teškoj situaciji nađe se mrvica svijetla i nade da ćeš sve na kraju Isuse izvesti na dobro.Hvala ti Isuse jer u to ne sumnjam.Hvala ti Isuse jer uzimaš svu gorčinu,tugu i bol iz mog srca.Hvala ti Isuse jer dolazi vrijeme radosti i svetih iznenađenja u moj život.Ne sumnjam u to i vjerujem u tvoj blagoslov.Hvala ti na oslobođenju od svih prokletstava koje pretvaraš u blagoslov.Hvala ti što uništavaš sve strahove u mom životu.Hvala ti što me štitiš i čuvaš i hvala ti što mi daruješ ljubav i mir u srcu.Hvala ti jer me ne ostavljaš samog i što me činiš sretnim.Hvala ti na djevojci koju mi šalješ i na novoj ljubavi.Isuse,ti si velik i proslavljaš se kroz naše živote i zato ti neizmjerno Hvala!

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 03.08.2020. )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI