Isuse,svakodnevno te molim da mi s puta skloniš sve lažne prijatelje i neprijatelje.Hvala ti Isuse jer si mi uslišio molitve i Hvala ti što si me stavio pod svoju zaštitu.Molio sam te da mi podariš prave i istinske prijatelje i Hvala ti Isuse jer si mi na moj životni put stavio prijatelje koji mi ne laskaju i koji me ne hvale i koji me ne ogovaraju i ne pričaju loše o meni.Hvala ti Isuse jer moji prijatelji koje si mi stavio na životni put sve što imaju kažu mi u lice i sve što kažu ne lažu.Istina je ponekad i bolna ali Hvala ti Isuse što si mi podario spoznaju da razlikujem prave prijatelje od lažnih i Hvala ti Isuse što si mi dao snagu i milost da prihvatim izrečenu istinu o sebi i što sam u tim iskrenim osobama prepoznao dobronamjerne i dobre prijatelje..Hvala ti Isuse što se proslavljaš kroz moj život i kroz živote mojih prijatelja…Hvala ti i Slava Isuse!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 22.07.2020. )

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI