Hvala ti Isuse na svim dobrim ljudima i što u tvoje ime pomažu svojim bližnjima.Toliko humanitaraca na javnoj sceni imamo i ljudi koji žele dobrim djelima proslavljati sebe a ne tebe.Hvala ti Isuse na svakom iskrenom i istinskom kršćaninu koji moli i radi da bi se kroz sve što čini da bi se proslavio ti Isuse i tvoje sveto ime.Hvala ti Isuse na svakom kršćaninu koji se daje za druge,koji moli i pomaže na razne načine i koji sebe smatraju nebitnima na ovome svijetu a zapravo su bitni jer se ti Isuse proslavljaš kroz njih.Hvala ti Isuse na svakom čovjeku kome si ti uzor i koji želi slijediti tvoj put.Postoje i oni kršćani koji žele biti poput prvih kršćana i koji te cijelim srcem a i cijelim svojim životom žele slijediti.Uistinu velika ti hvala i slava Isuse…Proslavi se Isuse u svakoj sekundi današnjega dana kroz sva živa bića koja žive ovoga trenutka na zemlji…Neka sve na zemlji hvali tvoje ime Isuse…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 20.06.2020. )

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI