Neraspadnuto tijelo Padra Pia

329

Neraspadnuto tijelo stigmatiziranog sveca Padra Pijapio3

 

Za sve one koji su me pitali u vezi neraspadnutog tijela stigmatiziranog sveca Padra Pija, kroz kojega se Svevišnji zaista čudesno proslavio zbilja mnogo puta za života prije i poslije smrti, što je u više navrata provjereno i potvrđeno, evo što smatram da nije loše znati tako da se ne zanesemo nekim raširenim ali nepreciznim izjavama:
Dakle, na nekim dijelovima korpusa sv. Padra Pija stavljen je primjereni sloj maske voska i sl., jer je od višestrukog prodora vlage koža (uključujući i lice) donekle ili prilično oštećena i osušena…, s napomenom da njegovo tijelo zbilja nije podleglo i ne podliježe naravnom procesu raspadanja!
No, iako su to njegovi zemni ostaci, to je ipak nadnaravni znak nama koji smo još na zemaljskom proputovanju da ovaj svetac na poseban način za nas zagovara svom svojom dušom pred Presvetim u društvu Kraljice Neba i cijelog preblaženog društva u Vječnom Raju – da i mi dođemo tamo!

Stoga, neka se i kroz naše biće proslavi Duh Sveti po duhovnim i tjelesnim djelima milosrđa! SV. PADRE PIO – MOLI ZA SVE NAS DA I MI PONIZNO PRIMAMO I VELIKODUŠNO ŠIRIMO ISTINU I LJUBAV MILOSRDNOG SRCA BOGA NAŠEGA! Božji blagoslov! Hvaljeni Isus i Marija

 

Mate Antunović

 

<youtube>bSaiQGVatZE</youtube>

PODIJELI