HVALA TI NA DARU VJERE U TEBE I NAŠU KATOLIČKU CRKVU

– Dobri Bože, možda smo mala zemljica po nečijim mjerilima, ali su naša srca za Tebe velika! Od samih naših početaka vjerni smo Tebi i po Tebi, Tvojem Sinu i našoj Gospi želimo živjeti i darovati se. Kroz sva stoljeća, ma koliko nam Te branili, rušili nam crkve, zabranjivali molitve, mi nismo posustali, zaboravili Te niti posumnjali da Si uz nas, da nas čuvaš. I nismo zaboravili zahvaljivati Ti na svemu. Koliko je čvrsta naša vjera potvrđuju i preko 20 Marijanskih svetišta! Bezbrojne crkve i raspela! Procesije! Hodočašća! Molitvene zajednice! Duhovni koncerti koji okupljaju tisuće i tisuće ljudi u molitvi i slavljenju! Razna čudesa po kojima nam se prikazuješ, bezbrojni osobni zavjeti, zahvale i svjedočanstva svima nama otvaraju srca da Te još više ljubimo i svjedočimo, na Tvoju Slavu.
Da je naša vjera prepoznata i od drugih zemalja dokazuje i to da nas je kao samostalnu Hrvatsku među prvima priznao upravo Vatikan.
Dobri Bože, hvala ti na svakom raspelu, na svakoj i najmanjoj crkvici i kapelici kao i na velebnim katedralama i svetištima širom naše domovine! Hvala Ti što na toliko puno mjesta imamo priliku kleknuti pred našim Spasiteljem.
Hvala Ti što nam srca kucaju u ritmu Tvoje Ljubavi! Ne dopusti da se ikada odijelimo od Tebe!

LIJEPO NAM JE TU, BOŽE! HVALA TI!

Lidija Jagarić

 

 

Poštovana braćo i sestre u Kristu!

Molimo vas ako imate nadahnuća da napišete molitvu za domovinu Hrvatsku iz srca i da nam pošaljete na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na našem portalu.Također neke molitve ćemo proslijediti i u nekoliko molitvenih zajednica gdje će se čitati pred Presvetim.

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI