Hvala ti Isuse jer nas svakodnevno čuvaš,štitiš i pomažeš.Hvala ti Isuse što nas čekaš kada te molimo za pomoć da nam pružiš svoju svetu i probodenu ruku i što nam pomažeš kada te zamolimo za pomoć.Hvala ti Isuse što nas vodiš kroz najteže situacije i najteža razdoblja u životu.Hvala ti Isuse što nam pomažeš u svakom teškom životnom razdoblju i što si naša snaga koju trebamo za život…Hvala ti Isuse što potičeš vjernike i tvoje sljedbenike da žive za tebe i Hvala ti Isuse što svi koji žive za tebe,žive za vječnost…

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 07.07.2020. )

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI