SVJEDOČANSTVO O USLIŠANJU DEVETNICE NA ZAGOVOR MAJKE BOŽJE LURDSKE ! 2.2-10.2.2016.

Hvaljen Isus i Marija!
Bliže se dvije godine kako mučim muku sa kroničnom gangrenom zuba. Mlada sam i imam 24 godine i radi se o šestici koju kada bih izvadila svi bi mi se zubi pomjerili jer zauzima puno mjesta, a i postoji mogućnost da bi dobila paradentozu, progresivnu bolest koju ima i moj tata, a koja je inače i nasljedna. Moja doktorica mi je liječila ovaj zub 6 mjeseci, ali bezuspješno. Nisam mogla izdržati 15 min da ga ne otvorim iglom pa i škaricama za nokte. Bila sam i kod poznatog privatnika, ali oni su mi samo htjeli uzeti novac i zatvoriti zub koji je htio eksplodirati od bolova. Molila sam i devetnicu bl. Ivanu Merzu za taj zub. Vratila sam se svojoj doktorici koja je inzistirala da idem u specijalističku polikliniku u Perkovčevu u Zagrebu gdje su specijalisti dentalne patologije koji znaju što treba napraviti i bave se najkompleksnijim slučajevima. Ja sam pružala veliki otpor, ali kada sam vidjela da zub više ne može biti toliko dugo otvoren jer je iz njega doslovno počelo smrdjeti zbog gangrene, pristala sam. Otišla sam kod doktorice koje sam se sjetila budući da znam njezinog tatu, liječnika. Na red sam došla za nekoliko dana, a inače se čeka po mjesec. Tri puna mjeseca odlazila sam na čišćenje kanala i oči su mi ispadale od bolova. Bilo je toliko strašno da se to riječima ne može opisati, a ja sam mislila da me ni Božja milost ne može spasiti. Nakon četiri mjeseca moja mi je doktorica zatvorila zub plombom i zub je mogao biti zatvoren, ali me boljelo na jutarnji zagriz, no ti su bolovi s mjesecima bivali sve manji i manji dok nisu u potpunosti iščezli. Ali, naravno da postoji ali. Jedan kanal je doslovno cukao i često otkidao od bolova i ja sam nekako imala predosjećaj da ćemo se ja i Perkovčeva opet vidjeti. Nakon godinu dana zub je počeo malo naticati te sam od svoje doktorice ponovno zatražila uputnicu za Perkovčevu uvjerena kako nema spasa više i da ga moram vaditi. Kada sam došla moja doktorica kod koje sam išla u Perkovčevu je otišla na porodiljni i tako me dopala jedna druga dr. Naručena sam bila za 2.2, no zbog ispita taj sam termin pomaknula igrom slučaja na 11.2., blagdan Gospe Lurdske te sam i odlučila moliti devetnicu u nakanu da mi Gospa spasi zub. Kada sam iz drugog grada došla 11.2, rečeno mi je da je ta doktorica koja me trebala primiti na bolovanju. U meni je kipjelo i rekla sam nema šanse, ja sam došla iz drugog grada i to me opće ne zanima. Zub se otvara u 11 i 30 h, nađite doktora i amen.
Uveli su me kod doktorice koja je imala ordinaciju pored one prve kod koje sam išla. Rekla mi je da je uzrok mojih bolova što zub nije dobro očišćen i napunjen i da treba raditi reviziju. Otvorila mi je zub, naravno oči su mi ispadale od bolova. Naručila me sada krajem veljače. Kada sam došla i opet igrom slučaja rekla je ovako: “Znate što, ja ću vama napraviti termo vruće punjenje sa plastikom (koje inače košta 1000 kn po kanalu, a ja sam ih imala 4), ali vi nećete platiti ništa!” Skamenila sam se i znala sam da je to djelo Majke Božje Lurdske. Doktorica je isušila kanale i vruće napunila zub te me poslala na slikanje. Kada je anestezija počela popuštati, zub je počeo otkidati te mi je propisala 2 antibiotika. No ponovno i čudesno dok sam došla do kuće zub je prestao boljeti. Još uvijek ne mogu vjerovati budući da su bolovi bili nesnosni, ali ja duboko vjerujem da mi je Gospa poslala ovu doktoricu i da je moj zub izliječen!! Ova mi je doktorica otkrila uzroke i mojih drugih zubnih problema te je rekla kada riješimo ovo da ćemo i to sanirati. Ponovno će mi sanirati još jedan drugi zub za koji tvrdi da nikako nije dobro napravljen te će mi napraviti i kiretažu nekoliko zuba.
Hvala Majci Božjoj Lurdskoj!!

 

 

Podijelite s nama vaše svjedočanstvo

Poštovana braćo i sestre u Kristu, pratitelji portala PUT, ISTINA I ŽIVOT!
Jeste li vjernici, aktivni u svojim župama i molitvenim zajednicama? Koliko vas pohađa seminare i duhovne obnove ili hodočasti u razna rimokatolička svetišta? Na ovakvim mjestima ste sigurno dobili neizmjerne i velike milosti iz Božje ruke i sigurni smo da među vama ima onih koji su osjetili izravni Božji dodir pa možete svjedočiti o čudesnim ozdravljenjima, oslobođenjima od raznih duhovnih zarobljenosti i ovisnostima. Koliko vas je prošlo pješačka hodočašća ili vam je Gospodin pomogao u teškim životnim situacijama kada je sve izveo na dobro. Vjerujemo da ima puno raznih svjedočanstava gdje se Bog proslavio kroz vaš život. Bilo bi dobro da vaše svjedočanstvo ne zadržavate za sebe nego da ga podijelite javno s nama kako bi i druge osobe potaknuli na razmišljanje o Bogu. Upravo vaše svjedočanstvo može potaknuti druge da se obrate Bogu i da krenu Božjim putovima obraćenja srca. Vaše svjedočanstvo možete poslati na email adresu [email protected] i mi ćemo ga objaviti na našem portalu.
Napomena: “Bilo bi dobro da uz vaše svjedočanstvo pošaljete i autorsku fotografiju koja nije preuzeta s drugih web portala ili interneta da je objavimo uz vaše svjedočanstvo.“
Hvala vam i neka vaše svjedočanstvo bude poticaj onome tko ga bude pročitao da krene putem obraćenja jer taj Isusov put je PUT, ISTINA I ŽIVOT. Neka vas prati Božji blagoslov!

PODIJELITE S NAMA VAŠA ŽIVOTNA I DUHOVNA ISKUSTVA

Želite li podijeliti s nama vaše razmišljanje vezano za život,vaša razmišljanja i životna iskustva.Kako živite vjeru? Kako prakticirate duhovnost u svome životu kroz posao,obiteljske i međuljudske odnose?Možda trpite nepravdu na poslu ili kroz život.Kako se nosite s nepravdama?Kako vi zamišljate život u vjeri?Uglavnom pišite nam o vašim životnim iskustvima vjere i vaše tekstove nam šaljite na gmail [email protected] i vaše tekstove ćemo objaviti na portalu.Molimo vas da ako je moguće uz tekst pošaljete i vaše autorske fotografije koje ćemo objaviti uz vaš tekst.Hvala! Neka vas prati Božji blagoslov!

 

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI