Marija je naša Majka, koja nas štiti, zagovara i moli za nas. Kad izgovorimo „Zdravo, Marijo“, ona s puno ljubavi prihvaća molitvu i nosi je svome Sinu, Isusu Kristu, Sinu Boga živoga. Svećenici su jako vezani za Mariju, mnogi joj se utječu, traže njezin zagovor i zaštitu. Ona ih štiti, zagovara i moli za njih. Egzorcisti se pripremaju za teški obred egzorcizma moleći krunicu te nerijetko zazivaju njeno ime za vrijeme obreda egzorcizama i ona dolazi. Demoni i đavao luduju samo pri spomenu njezinog imena.

Prihvatiti Mariju ili ne prihvatiti je, osobni je izbor svakog čovjeka. Isto tako je osobni izbor ići na svetu Misu, primati svete Sakramente, moliti. Taj dar se zove slobodna volja, sloboda izbora svakog čovjeka ostavlja i posljedice koje imaju utjecaj na naš vječni život. Svi ćemo pred Gospodina, vjerovali ili ne, prihvaćali Mariju ili ne, odlazili na svetu Misu ili ne…svi do jednog.

Želite li da vas Marija i sveci zagovaraju za života?! Vaš izbor. Želite li da vas Marija i sveci zagovaraju pred Gospodinom i tužiteljem koji je najbolji tužitelj u povijesti, od stvaranja svijeta?! Vaš izbor. Vidim rasprave protivnika Marije i svetaca, pišu se kilometarski komentari, ide se Svetim Pismom protiv Marije i svetaca, što je jako loš izbor.

Protivnicima Marije i svetaca postavlja se samo jedno pitanje: „Da li ste dovoljno pravedni da stanete pred Gospodina?!“ Što nosimo sa sobom pred Stvoritelja?! Pravednost?! Dobra djela?! Novce?! Kuće?! Stanove?! Aute?! Ne trebate odgovarati i pisati kilometarske komentare, zapitajte se, ja se pitam svaki dan…doći pred Njega…što onda…osobno se od srca nadam da me moja Majka Marija zagovara, kao i svi sveci i anđeli, od srca se nadam da će u trenutku kad stanem pred Gospodina biti uz mene i zagovarati za mene.

Don Josip Radić, veliki štovatelj Marije žestoko odgovara protivnicima Marije: „Kao što je jako loš znak kad je čovjek protiv Marije. Stotine su izlika, kao što znate, prigovorit će se katolicima, katolicima i pravoslavnima, kako mi pretjerujemo u pobožnostima prema Mariji, kako je ona „božica“. To su vrlo žalosne primjedbe, jer ništa od toga, naravno ne stoji. Mi dobro znamo da Gospa nije „božica“, mi dobro znamo da ona nije Bog, mi dobro znamo da je Isus jedini Spasitelj duša, ali mi znamo da je Marija naša Majka i da je Gospa naša posrednica prema Isusu. Mi dobro znamo da Isus najviše voli molitve koje su upućene k Njemu kao jedinome Spasitelju svijeta preko Gospe. I da nas Bog usmjerava na to. Mi dobro znamo da Gospina slika nije Gospa i da to nije Bog. Ali to je naš izričaj ljubavi prema Bogu preko Marije, preko njezinih kipova, preko slika, preko molitava upućenih Gospi.“

 

U još žešćem tonu prema protivnicima Marije nastavlja vlč. Zlatko Sudac u svojoj propovijedi u Beču, u crkvi svetog Mihovila: „Pljuju mi po Mariji! „Mogu ja do Isusa bez nje“..E NE MOŽEŠ!!! Jer po njoj je On došao. Jer ako ćeš do Isusa mimo Marije onda je to neki „zamišljeni“ Isus, „Iracionalni“ Isus. Jer Isusa bez Marije ne mogu zamisliti! Jer Ga je ona rodila! A kad sam do Marije blizu, ona ne može nego me do Sina dovesti! Isus bez Marije ne postoji!!! NE POSTOJI! TO JE LAŽ! To je racionalni Isus! Ne bi Ga bilo na zemlji da ga ta žena nije rodila! Ona je kraljica Neba i zemlje! Po njoj mi pljuju!!! Protestanti nemaju Marije. Zato je meni sumnjiva njihova duhovnost! Okrnjena Majčinskom ljubavlju! Katolici imaju Mariju!“VIDEO:

“ZDRAVO, MARIJO…” NAJBOLJA EGZORCISTIČKA MOLITVA!

Milosrdni Isuse, od srca ti zahvaljujemo što nam šalješ svećenike i časne sestre. Potičemo vas na molitvu za Papu Franju, kardinale, biskupe, svećenike i časne sestre.

VELEČASNI ZLATKO SUDAC – JEDINO RIMOKATOLICI IMAJU EUHARISTIJU, MARIJU I PAPU

ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!
Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!
Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ljudevite Montfortski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Toma Akvinski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Franjo Ksaverski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blažena Aleksandrina, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blažena Ozano Kotorska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Blaženi Ivane Merz, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Slugo Božji Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Slugo Božji Petre Barbariću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Izvor: http://rastimo-u-vjeri.com/

PODIJELI