Moj Isuse ja želim !

 

Moj Isuse ja želim s tobom biti i u tvoje Svete rane se sakriti,,, Moj Isuse ja sam tako mala, da bez Tebe u grijehu ja pripadam,,,!
Moj Isuse, Tvoje Svete rane za mene su sigurno sklonište od tame,,, Moj Isuse, Ti me sada vidiš da s grijehom ja prečesto živim,,, Grijeh me često ulovi i uumori, da u grijehu ostanem do boli,,,!
Moj Isuse kol’ko mržnje,,?kol’ko mržnje, prezira i jala, da se čovjek skriva od čovjeka ,,,
Moj Isuse tol’ko svjetlo,a oko nas je tama,jer duša zavesti se dala,,,Zavesti sjaju i grimizu, lažnom bogu i njegovu tronu, pa sad cupka po hodnicima hladnim,bez Svetinje i prave Istine,,,
Moj Isuse budi naše Svjetlo, jer si tamu pobijedio i Životom svojim otkupio ! Moj Isuse Svjetlo naše milo Ti nas vodi i Križu dovedi, da vidimo rane tvoje Svete,,, Rane Svete za nas razapete !
Moj Isuse Spasitelju ,Ti s Križa budi naše utočište !!!

( Molitvu napisala po nadahnuću Ankica Čolić )

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca.

Napišite molitvu za:

– obraćenje grešnika
– MIR u svijetu
– sve ljude koji pate
– oslobađanje od ovisnosti od alkohola,droge,pornografije
– iskorjenjivanje svakoga zla
– i druge opće nakane

Započnite otprilike s “Gospodine Isuse…( dalje napišite svojim riječima iz srca )… pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvorwww.put-istina-zivot.com

PODIJELI