Riječ te zove

234

Projekt „Riječ te zove“ je osmišljen kako bi potaknuo čitanje, promišljanje i kontemplaciju biblijskih tekstova. Različite ciljne skupine (učenici, studenti, obitelji, nezaposleni, osobe s poteškoćama – u kasnijoj fazi projekta) pozivaju se da svoja promišljanja na zadani biblijski tekst kao pisani ili snimljeni materijal dostavljaju elektroničkim putem na jedinstvenu adresu ([email protected]).

Dospjele materijale pregledava posebno povjerenstvo te bira one koji će biti objavljeni. Između objavljenih materijala najbolji se biraju po glasovanjem čitatelja te po izboru povjerenstva.

Projekt provodi Udruga bivših studenata i prijatelja Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu Teofil u suradnji s portalom Put-Istina-Život te izdavačkom kućom Salesiana.

Tijekom pet korizmenih tjedana na portalu će biti objavljene teme (u pravilu u nedjelju za slijedeći tjedan) te će biti objavljene jasne upute autorima eseja ili snimljeniih materijala. Nakon što Povjerenstvo izabere najbolje radove koji će biti objavljeni na portalu, svi čitatelji će svojim glasovima definirati najbolji rad u konkretnom tjednu. Tjedne pobjednike (dva najbolje ocijenjena rada) očekuje, kao nagrada, knjiga iz izdavačke kuće Salesiana i sudjelovanje na seminaru u Taboru.

PODIJELI