Knjiga Autoškola za kršćane poziva nas na avanturu putovanja kršćanskom magistralom. Ohrabruje nas da čak ni u nepovoljnim i otežanim uvjetima vožnje ne smetnemo s uma ljepotu susreta s konačnim Ciljem.

Autor Nikola Kuzmičić, dugogodišnji »instruktor vožnje«, na domišljat i zabavan način povlači paralele između pojmova iz priručnika za vozače i kršćanskog života, usmjeravajući čitatelja na sve ono što je bitno da bi se mogao slijediti pouzdan put – Put i Istina i Život – po kojem se dolazi k Ocu.

Cijela je knjiga jedna velika metafora s naslovima poput: Cesta, Nogostup, Policajac, Prometna kultura, Zimski uvjeti, Gume, Upravljač, Motor i mnogi drugi, Svakom od ovih metafora autor se služi za tumačenje duhovnog i kršćanskog života.

Tako i ovom knjigom Kuzmičić potvrđuje svoju rado isticanu misao da nam sve na ovome svijetu govori o Bogu i može poslužiti za govor o Bogu.

Nikola Kuzmičić (Zastražišće, 1968.), diplomirani je teolog, vjeroučitelj i dugogodišnji suradnik kršćanske obiteljske revije Kana.

Knjigu potražite u knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti.

PODIJELI