1991.-96. Godine

Naš narod je patio, bio proganjan, ranjen itd. Neki su se divili kapi na glavi, a neki molili Boga da tu kapu imaju na što poslije staviti.
Do 1918. Godine naš narod je patio itd. Završava 1. Svjetski
Do 1945. Godine naš narod je patio itd. Završava 2. Svjetski
Do 1996. Godine naš narod je patio itd za domovinu.
2020. Godine naš narod pati, boluje, strahuje.
1918. – 1945. Razlika 27 godina
1945.-1996. Razlika 51 godina
1996.-2020. Razlika 24 godine..
2020.- kada. Razlika ne znamo..
Možda 2035. ili 40. Do završetka 5. događaja.

Nije vrijeme ni mjesto. Ne želimo gatati ali kako vidimo da bi za manje od 2O ak godina naš narod ponovno mogao patiti, bolovati, strahovati.
Stvar je matematike. Tko bi to mogao izračunati.
Nešto ne štima.
OSTANIMO DOMA!

Siniša Roso, časnik hrvatske vojske i policijski inspektor u miru. )

Izvor: PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com )

Poštovani pratitelji portala,urednici drugih katoličkih,kršćanskih ili domoljubnih portala.Obavještavamo vas da sve članke,molitve,tekstove ispod kojih piše da je izvor portal PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) imate pravo preuzimati bez pitanja u količini koju sami odaberete uz napomenu da se tekstovi ne smiju dorađivati ili mijenjati kao ni citirati i pozivati na pojedine izreke autora teksta.Dakle,autorski tekstovi koji se preuzmu obavezno navesti izvor PUT,ISTINA I ŽIVOT s poveznicom www.put-istina-zivot.com.Također  dozvoljeno je preuzimanje fotografija ispod koje piše (FOTO:PUT,ISTINA I ŽIVOT/www.put-istina-zivot.com također bez dopuštenja dorade ili rezanja) i svjedočanstva koja su potpisana imenom autora a ispod piše izvor (PUT,ISTINA I ŽIVOT ili poveznica portala www.put-istina i zivot.com ) ili ispod teksta piše ( Podaci o osobi poznati uredništvu  ) Hvala vam i neka sve što radimo bude na slavu Bogu i neka vas prati Božji blagoslov!

Uredništvo portala PUT,ISTINA I ŽIVOT

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI