MOLITVA  ZA  HRVATSKU  DOMOVINU

 

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Oče Nebeski, s ljubavlju djeteta Božjega dolazim k Tebi da Te zamolim blagoslov za našu Domovinu Hrvatsku. Spasi nas Oče!

Sagriješili smo protiv Tebe i Tvojih zapovijedi, odmetnuli se od Tebe i okrenuli se od Tebe i sada smo u ponoru, ranjeni i bespomoćni, u opasnosti da se zauvijek izgubimo.

Oče dragi, samo Tvoja milost naš je spas. Molim Te Oče, izlij duha pokajanja i obraćenja u srca našeg naroda, obnovi nam Domovinu snagom Duha Svetoga.

Kajemo se i oplakujemo naše opačine. O Bože, smiluj nam se! Smiluj se našoj bijedi, nevjeri i bezboštvu.  Oprosti nam Gospodine i ne dopusti da izgine Tvoja baština, Tvoj hrvatski narod.

Isuse i Marijo, ja vas ljubim, spasite nas i našu zemaljsku Domovinu Hrvatsku, koju danas izručujem i posvećujem Vašim Presvetim Srcima, kako bi u njima naša Domovina pronašla svoj mir i spokoj. Kako bi postala Vaša svojina.

Isuse i Marijo, u ovim teškim vremenima, kada pakao svim silama nasrće na nas, neka Vaša Srca budu utjeha i utočište naše. Čuvajte nas, blagoslovite nas i zaštite našu Domovinu jer paklena sablast se kao sjena nadvila nad nama i hoće da nas uništi.

Ne dopusti Isuse da nam Sotona naudi, zapovijedi mu neka odlazi od nas u svoje mračno kraljevstvo i ostane tamo zauvijek.

Dragi Bože, oprosti nam! Pošalji Duha Svetoga koji će učiniti sve novo u našoj lijepoj Domovini. Neka duh pokajanja obnovi naša uvela srca da procvjetaju vjerom, ufanjem i nadom. Neka se i nama i u našoj Domovini dogodi nova Pedesetnica, koja će nas preobraziti ognjem ljubavi i pomoći da Te više ljubimo. Usliši naš vapaj za duhovnom obnovom. Krsti nas svojim Duhom Svetim! Milostivo pogledaj na nas i obrati nas!

Isuse, proslavi svoje sveto Ime u našoj Domovini i u našem hrvatskom narodu! Isuse, neka dođe Tvoje Kraljevstvo u naša srca i naše obitelji, u srca naših crkvenih i svjetovnih poglavara, kako bi ispunjeni Tvojim Duhom radili za spas i dobrobit našeg naroda i Domovine.

Isuse, blagoslovi naše vladare da nas vode i upravljaju po Tvojim svetim nadahnućima. Isuse, daruj nam puno svetih svećenika!

Krvi Kristova, Pobjednice zlih duhova, zaštiti nas i spasi nas!

Anđeli naše Domovine bdijte i molite neprestano za spas naše Domovine, našeg naroda i cijelog svijeta.

Marijo Majčice, hrvatski narod te ljubi i Tebi se utječe u svojim nevoljama i potrebama. Usliši nas! Volimo Te Majko, spasi nas, dječicu svoju, spasi Hrvatsku nam Domovinu.

Sveti Josipe, brižni Čuvaru i Zaštitniče naše Domovine, moli za nas!

Isuse, hvala Ti za našu lijepu Domovinu Hrvatsku. Tvoji smo i hoćemo Tvoji biti zauvijek. Isuse, Ti budi Kralj naše Domovine! Kraljuj u našim srcima i našim obiteljima. Ne dopusti da nas Sotona odvuče u propast jer se Tebi utječemo.

Oče Nebeski to Te molimo u Isusovo Ime!

Neka živi Srce Isusovo i Marijino u našoj Domovini Hrvatskoj! Amen.

Anđela Herendić

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

S MOLITVOM U NOVI DAN

Dragi pratitelji portala,
Ako imate nadahnuća da napišete molitvu iz srca,molitvu za

obraćenja,ozdravljenja,mir u svijetu,molitvu za siromašne,one koji pate i trpe

FOTO: Miroslav Vučković

nepravde u svijetu,molitvu da se zaustave požari,poplave,nevrijeme i sve druge prirodne katastrofe.Pošaljite nam na email [email protected] Vašu molitvu ćemo objaviti na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) u kategoriji ” S molitvom u novi dan ” Hvala vam od srca i neka vas prati Božji blagoslov!

 

Molitva napisana iz srca da Gospodin Isus pošalje osamljenima osobu za brak

 

Poštovani mladići i djevojke,
među nama ima puno onih koji mole molitve da im Gospodin pošalje osobu za brak.Molimo razne pobožnosti,devetnice,hodočastimo u svetišta i sudjelujemo na Svetim Misama.Ovdje imamo mogućnost napisati svoju molitvu iz srca a započnemo otprilike “Gospodine Isuse,osjećam se osamljeno…(Dalje svojim riječima ) ” i vaša molitva će se čitati u nekoliko zajednica pred Prsvetim gdje će se moliti.Svoju molitvu pošaljite na gmail adresu [email protected] Želimo vam od srca da se Isus proslavi i da vam podari osobu za brak i obilje blagoslova i sreću bračnog života.

 

MOLITVA ZA BRANITELJE NAPISANA IZ DUBINE SRCA

Vašu molitvenu nakanu tj. molitvu za branitelja/e možete napisati svojim riječima iz srca.Započnite :” Gospodine Isuse,za branitelja ( recite ime )…( dalje svojim riječima ) i pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) i na nekoliko Facebook molitvenih grupa ali ćemo i proslijediti i u nekoliko molitvenih zajednica gdje će se pojedinačno čitati pred Presvetim.Molitve će biti uključene i u Svete Mise.

MOLITVA NAPISANA IZ SRCA: ” Moli za svog svećenika”

Poštovani pratitelji portala,kao vjernici i rimokatolici trebamo moliti za naše svećenike.Oni predvode Božji narod i predsjedaju slavljenje Euharistije a snagom svoga reda dijele nam sakramente.Ono što je posebno da nam svećenici dijele i sakramente pomirenja ( ispovijedi ) ali i bolesničko pomazanje.Svećenici vode župne zajednice,propovijedaju,predaju vjeronauk,sahranjuju pokojne ali su predvoditelji molitvenih zajednica i duhovnici.Svećenici drže duhovne obnove ali i djeluju karitativno.Danas su svećenici postali velika meta ogovaranja i klevetanja svojih župljana.Ljudi očekuju da im u župu stigne živi svetac ili anđeo a nisu svjesni da je i svećenik samo čovjek koji može duhovno pasti i pogriješiti.Mnogi svećenici se trude živjeti po duhu i u skladu s pravilima vjere ali ponekad im to ne uspijeva potpunosti jer nemaju molitvenu potporu svojih župljana i vjernika.Danas na žalost imamo i jedan mali dio svećenika koji su klonuli  i nemaju snage da svoj poziv izvršavaju u skladu s pravilima koje su obećali na svećeničkom ređenju.Kao vjernici nemojmo ih suditi.Očekujemo njihovu molitvu ali svećenici su i potrebni naše molitve i zato ovdje napišite molitvu za svećenike izrečenu iz srca a mi ćemo u nekoliko zajednica moliti pred Presvetim.
Započnite s “Gospodine Isuse,pomozi našem svećeniku … ( dalje svojim riječima ) ….Hvala ti Isuse! ” vašu molitvu pošaljite na email adresu [email protected] Zato “Ne sudite! “(Lk 6, 37–38, 41–42) nego ” Molite bez prestanka!” ( 1Solunjanima 5,17 ) Zato nemojte preskočiti niti jedan dan da ne molite za vašeg svećenika.

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NA PORTALU PUT,ISTINA I ŽIVOT : ” Besplatno objavljujemo vaše važne obavijesti.”

 

Obavještavamo sve župne,molitvene i druge zajednice,katoličke bratovštine i udruge koje djeluju unutar Rimokatoličke crkve kao i sve druge humanitarne ili braniteljske udruge koji djeluju na području Republike Hrvatske da svoje važne obavijesti mogu slati na portal PUT,ISTINA I ŽIVOT i mi ćemo objaviti.Također objavljujemo obavijesti i od promocija katoličkih,kršćanskih ali i povijesnih knjiga s kršćanskom ili domoljubnom tematikom.Želimo obavijestiti da objavljujemo i obavijesti od braniteljskih udruga kao nap. duhovne obnove za branitelje,hodočašća,promocije knjiga iz Domovinskog rata,razna druga događanja i predavanja vezane za braniteljsku populaciju.Također objavljujemo i važne obavijesti vezane za našu braću i sestre Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao i naše Hrvate iz svih dijelova svijeta.Oglašavamo i hodočašća koja se organiziraju preko župe ili neke molitvene zajednice ili udruge.Primamo i oglase i obavijesti i od raznih molitvenih zajednica koje djeluju u rimokatoličkim župama na području Republike Hrvatske,Bosne i Hercegovine i Srbije kao i iz drugih zemalja širom svijeta ako zajednice djeluju u Hrvatskim Katoličkim misijama.Od srca vam hvala i vaše obavijesti možete slati na gmail [email protected]  Napominjemo da uz svoje oglasne tekstive obavezno pošaljete vaše autorske fotografije ili VIDEO CLIPOVE koje ćemo također objaviti.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

 

 

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI