Isuse, ti vidiš da se kod nas pripremaju izbori. Toliko plakata, toliko obećanja, toliko želja da se glas prikupi, da bi na poziciju zasjeli. Isuse, tko su ti ljudi koji obećavaju, koji se za promjene zalažu. Mnogi misle da je lako Domovinu voditi i časno poziciju zadržati. Ti vidiš Isuse, koliko je laži i kriminala skriveno i dobro zakamuflirano na prostranstvima našim, samo da bi se na fotelji što duže zadržali. Gdje je tu pravda, gdje su svi oni zakoni, ustavi i propisi,? Gdje su sve one direktive i raznorazne regule, kad čovjek više nema ni časti ni morala. Nema više dostojanstva ni hrabrosti, da se u ogledalu pogleda, kad zna da je istina u crnoj ladici skrivena.
Moj Isuse, moj, ti koji si Istina, koji znaš da se ne može živjeti u lažima. Koji znaš da je krađa i otuđivanje, te raznorazna nemoralna iznuđivanja, da su to sve zlouporaba i ponižavanje onog za što se časna prisega dala.
Kao što se Zakej pokajao kad je Tebe ugledao i sve ono krivo stečeno poniznim srcem dužnicima vratio. Isuse, tebe molim daj da se i naši politički lideri slože, da se sve ono pokradeno u Domovinu vrati. Da naš narod složno živi u našoj Domovini. Ti nam pošalji dobrog vođu, te ga obdari mnogim milostima, da nam bude primjer u kreposnim djelima. Isuse, tebi je sve moguće !
Daj da Duh Sveti bude naš Saveznik !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić )

 

 

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Dnevna molitva za domovinu Hrvatsku” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI