FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

O Marijo ,Majko milena ti koja si Isusa rodila,koja si mlijekom svojim ga dojila,koja si u naručju svom ga nosila, Majko milostiva pogledaj današnje majke koliko su nervozne i nemoćne da djecu rađaju i da ih s prisnošću odgajaju.
Toliko ljubavi a nekako odsutna i hladna,sve nekako prisiljena,,,
O ,Marijo Majko mila ,ti koja si Isusa u štalici rodila bez kreveta i komfora, bez mirisa i bez sjaja pa si opet sretna bila i Isusa svijetu pokazala.
Majko , ti vidiš današnju situaciju, mnoge djevojke i mladići ne žele se vezati i brakom svoju vezu okruniti,sebedarjem ju učvrstiti i obitelj stvoriti.
Mnogi ne žele djecu i obitelj, jer je to skupo i veliki trošak. Trebaju imati stan i kompletno uređen asortiman,,, Prvo žele egzistenciju osigurati pa onda o obitelji razmišljati,,,
O Marijo, Majko mila ti koja si Isusa u najvećoj bijedi rodila i uz Svetog Josipa štitila, Njegov život branila,,,sa Svetim Josipom odgajala.
Molim te pogledaj i izmoli blagoslov i prosvjetljenje današnje mladeži koja je zavedena i izgubljena,daj da prepoznaju važnost braka, te da osjete ljubav i želju za čistoćom tijela,te da uvide kreposti koju novi život daje kroz brak i obitelj.
Majko, budi naša Majka te nas uči kako nisu važne velike i namještene kuće, bankovni računi, kojekakve visoke funkcije da bi bili sretni, već iskreno predanje živoj molitvi koju smo u Štalici dobili. ..
Majko za Isusa si se darovala, uz Isusa si ostala i po Njemu si naša Majka postala.
Moli Majko za svu djecu svoju . Amen !

Ankica Čolić

PODIJELI