Kršćanska sadašnjost na Interliberu s popustima do 60 %

60

Kršćanska sadašnjost na ovogodišnjem se Interliberu od 7. do 12. studenoga javlja s više od 500 svojih naslova koji će biti sniženi od 20 % do 60 %. Novoopremljeni štand nalazi se, već tradicionalno, u 5. paviljonu Zagrebačkoga velesajma. Nova izdanja mogu se kupiti po sajamskom popustu od 20 %, dok su sva biblijska izdanja snižena 25 %, što je sjajna prilika za izbor Biblije u širokoj ponudi Kršćanske sadašnjosti: od svečanih uveza do mladenačkih u šarenom platnu ili pak biblijskih izdanja za djecu i mlade.
Popust od 30 % do 60 % odnosi se na sva ostala izdanja Kršćanske sadašnjosti, od područja duhovnosti, ekumene, kršćanskih klasika, izdanja za djecu i mlade, aktualne teološke kršćanske refleksije do teoloških izdanja, priručnika, monografija, crkvenih dokumenata itd. Izabrani naslovi tijekom trajanja Interlibera na popustu su i u svim našim knjižarama (u Zagrebu, Karlovcu, Osijeku, Mariji Bistrici, Zadru i Splitu) i web knjižari na www.ks.hr u okviru projekta Zajednice nakladnika i knjižara, Knjiga svima i svuda tako da i oni koji fizički ne posjete Interliber imaju priliku kupiti knjige po sniženim cijenama.
Istaknuti naslovi i predstavljanje knjige vlč. Odilona
Na ovogodišnjem Interliberu Kršćanska sadašnjost javlja se i s nizom svojih noviteta. Među njima se može istaknuti vrijedna knjiga kardinala Roberta Saraha Katekizam duhovnoga života. Namjera je ovoga djela pokazati kako je „kršćanski put koji počinje krštenjem istinski put obraćenja i radikalne preobrazbe cjelokupnoga života”, a Robert Sarah ističe želju da Katekizam duhovnoga života posluži kao „podrška na putu razvoja i unutarnjega rasta 'dok svi ne prispijemo do jedinstva vjere i spoznaje Sina Božjega, do čovjeka savršena, do mjere uzrasta punine Kristove' (Ef, 4,13)”.
Tu je i aktualna knjiga vlč. Odilona-Gbènoukpoa Singboa, Poraz ljudskosti. Crkveni nauk u epohi nuklearnog oružja. Naime, nemili rat u srcu Europe između dviju kršćanskih zemalja, Rusije i Ukrajine, nanovo stavlja u središte pitanje crkvenog nauka o ratu i naoružanju. Uzdrman ratnim strahotama i sve realnijom nuklearnom prijetnjom, autor ove knjige želi aktualizirati kršćansku mirovnu etiku. S vlč. Odilonom o knjizi razgovaramo 8. studenoga u 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma od 16.15 do 17 sati – svi zainteresirani mogu se pridružiti. Iz područja duhovnosti neizostavno je spomenuti nova djela domaćih autora poput Put vjernosti ili različito ruho iste ljubavi Antona Tamaruta ili pak Čuvanje vedrine iz pera Stjepana Licea.
Kršćanska sadašnjost može se podičiti i nizom djela iz područja ekumene gdje se ističu knjige pape Franje, među kojima je i njegova nova knjiga Nebo na zemlji. Pišući o eshatološkoj nadi, Papa pokazuje kako je Božje obećanje prisutno već ovdje i sada. Kršćanska sadašnjost donosi i niz istaknutih naslova iz područja društveno angažirane teološke i kršćanske refleksije, među kojima je
neizostavno spomenuti knjige domaćih autora, prof. Stjepana Balobana, Antona Tamaruta, Tončija Matulića, Stjepana Licea i drugih.

Biblijska izdanja
Još smo uvijek i u Mjesecu hrvatske knjige, koji svoju završnicu ima usporedno s Interliberom, 15.studenoga. U tom smo projektu ove godine naglasak stavili na biblijska izdanja (pod geslom Nek' ti Biblija ne bude strana(c)) među kojima su vrlo zanimljiva izdanja poput: Hrvatski prijevodi Biblije, Izgubljena Biblija, Biblijske starine, Medicina u Bibliji, Biblijska imena, Jeruzalem 3000 godina, Rječnik biblijske teologije, Praktični biblijski leksikon i druge.

eKS i eČasoslov
I ove godine na Interliberu predstavljamo i svoj digitalni iskorak u svijetu izdavaštva, osobito aplikacijom eKS koja se može besplatno preuzeti na mobitel ili tablet te s pomoću koje se omiljene knjige, udžbenici za vjeronauk, crkveni dokumenti, elektronička izdanja časopisa mogu kupiti i preuzeti u obliku eKnjiga. Tu je i aplikacija eČasoslov uz koju se časoslov može moliti bilo kada i bilo gdje, na mobitelu ili tabletu. Aplikacija se aktivira pretplatom u trajanju od 3, 6 ili 12 mjeseci (cijene pretplate pogledajte ovdje).
Posjetite nas na Interliberu, u knjižarama ili snižene naslove pogledajte u našoj web knjižari i uživajte u dobroj knjizi!

PODIJELI