S početkom korizme u svetištu Majke Božje Remetske (Česmičkoga 1, Zagreb) započinju već tradicionalne korizmene duhovne obnove četvrtkom. Ovogodišnja tema je: ISUS ISPUNJA TVOJ ŽIVOT. Svakog četvrtka program započinje Svetom Misom u 18.30 sati, potom slijedi duhovni nagovor, te sve završava klanjanjem pred Presvetim.
TERMINI:
27. veljače: Sestre Halužan
Tema: Prva ljubav te zove
5. ožujka: don Mihovil Kurkut
Tema: Bog koji se daruje
12. ožujka: o. Vinko Mamić
Tema: Isus nam progovara u evanđeljima
19. ožujka: Proslava svetkovine sv. Josipa
26. ožujka: vlč. Marinko Miličević
Tema: Zahvala izvor blagoslova
2. travnja: fra Ivan Marija Đuzel
Tema: Susret sa živim Bogom

Također, najavljujemo i dvodnevnu duhovnu obnovu, 29. veljače i 1. ožujka koju će voditi DON JOSIP RADIĆ, poznati propovjednik i voditelj duhovnih obnova i jedan od utemeljitelja javnog vjerničkog društvo OMNIA DEO – Sve Bogu.
Program:
Početak u 17. sati (nagovor, Misa i klanjanje)
29. veljače – tema: Važnost kreposti umjerenosti
1. ožujka: – tema: Kušnja u pustinji – Sotona se gotovo uvijek nudi pod vidom dobra.

 o. Antonio-Mario Čirko, župnik i UPravitelj svetišta

Obavještavamo sve župne,molitvene i druge zajednice,katoličke bratovštine i udruge koje djeluju unutar Rimokatoličke crkve kao i sve druge humanitarne ili braniteljske udruge koji djeluju na području Republike Hrvatske da svoje važne obavijesti mogu slati na portal PUT,ISTINA I ŽIVOT i mi ćemo objaviti.Također objavljujemo obavijesti i od promocija katoličkih,kršćanskih ali i povijesnih knjiga s kršćanskom ili domoljubnom tematikom.Želimo obavijestiti da objavljujemo i obavijesti od braniteljskih udruga kao nap. duhovne obnove za branitelje,hodočašća,promocije knjiga iz Domovinskog rata,razna druga događanja i predavanja vezane za braniteljsku populaciju.Također objavljujemo i važne obavijesti vezane za našu braću i sestre Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao i naše Hrvate iz svih dijelova svijeta.Oglašavamo i hodočašća koja se organiziraju preko župe ili neke molitvene zajednice ili udruge.Primamo i oglase i obavijesti i od raznih molitvenih zajednica koje djeluju u rimokatoličkim župama na području Republike Hrvatske,Bosne i Hercegovine i Srbije kao i iz drugih zemalja širom svijeta ako zajednice djeluju u Hrvatskim Katoličkim misijama.Od srca vam hvala i vaše obavijesti možete slati na gmail [email protected]  Napominjemo da uz svoje oglasne tekstive obavezno pošaljete vaše autorske fotografije ili VIDEO CLIPOVE koje ćemo također objaviti.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI