KNJIGA ZA PREPORUČITI: Kako prepoznati zamke zloga?

522

Meni osobno, uz životnu ispovijed i molitve otklinjanja- ova knjiga je puno pomogla pri otvaranju očiju i razuma.
U današnjemu svijetu, govor o postojanju zloga toliko je povdvrgnut sveopćoj redikulizaciji, da mnogi – ako i misle tako- ne usude se govoriti. A Isusove su riječi ” ako ovi ušute, kamenje će progovoriti” 

Naravno da nije dovoljno samo svjedočanstvo riječju, nego i djela. Tu još imam posla.

Moje skromno mišljenje kao laika i osobe siromašnog teološkog znanja; koja je prošla put obijanja mnogih vrata, tražeći izlaz i spas iz zemaljskog pakla kojeg sam sama sebi -grijehom- priredila, a u cijem su stvaranju također sudjelovali i neki drugi ljudi..da je šteta što ne postoji više svećenika kojima se osoba u takvim, velikim problemima- može obratiti. I da se, ispravno procijeni treba li joj psihološka pomoć ( što je u većini slučajeva ) ili egzorcizam ili pak ‘ samo ‘ molitve otklinjanja.
U svakom slučaju, knjiga za preporučiti .
Isuse, budi uz našeg monsignora, koji je tolikima pomogao vršeći ono što si mu povjerio.

P.S.
Malo humora, ukoliko do sada nisu, budući da sam se deklarirala kao osoba koja vjeruje da postoji sotona kao osoba ( jaka, inteligentna ali neusporedivo beznačajna pred našim Isusom ) , očekujem da će me većina sekularnih i što je još puno gore ( da ne znaju, a pripadaju Crkvi ) ‘ umjerenih, normalnih’ katolika, ili izbrisati s liste prijatelja 
ili pak oni diskretniji, samo isključiti da im ne dolaze obavijesti o mojim objavama,

Dragi ste mi svi ( ovo ne govorim sto lijepo zvuci, nego sto jeste tako ), Boziji vam blagoslov od srca.

Marijana Perković

PODIJELI